Γεια σας, είμαι 16 ετών και εδώ και ένα χρόνο μου αρέσει πολύ ένα παιδί το οποίο ανήκει στην κουλ παρέα του σχολείου. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αν και μου έχουν δοθεί ευκαιρίες. Δυστυχώς,  είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ντροπαλή για να του μιλήσω. Τον έχω δει πολλές φορές να με κοιτάζει και όταν γυρνάω να τον κοιτάξω και εγώ, στρέφει αλλού το βλέμμα του. Ίσως και να μην με κοιτάξει και ποτέ, πιθανώς και να με θεωρεί ''κατώτερη''   για αυτόν, αφού μπορεί να έχει όποια θέλει. Ξέρω πως με έχει προσέξει, αφού σπρώχνει διάφορους φίλους του πάνω μου ή όταν τον κοιτάω συνήθως παίρνει μία κοπέλα αγκαλιά, ενώ βλέπει πόσο με ενοχλεί και πόσο ζηλεύω. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί μ’ αρέσει πολύ και όσο και αν προσπάθησα να τον ξεχάσω δεν βοηθάει η συνεχής επαφή μαζί του στο σχολείο. Θέλω τόσο πολύ να τον πλησιάσω, αλλά όπως προείπα, ντρέπομαι τρομερά. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Θα μου πείτε ένα διακριτικό τρόπο για να τον πλησιάσω;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, θα πρότεινα. Καταρχάς, εκτός από ντροπαλή είσαι και αρκετά μπερδεμένη. Από τη μια μου γράφεις ότι σε κοιτάζει και ότι σε έχει προσέξει και από την άλλη, αμφιβάλλεις και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο να σε κοιτάξει, εφόσον είσαι κατώτερή του. Αυτό να πάψεις να το πιστεύεις, είναι μεγάλο λάθος. Αντίθετα, θα πρέπει να ξεκινήσεις να πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου. Αν το κάνεις αυτό, θα δεις ότι η ντροπαλότητα που νιώθεις, θα γίνει δυναμισμός – κάτι που αρέσει πολύ στους άνδρες κάθε ηλικίας-. Αυτό που επίσης θέλω να σου πω, είναι πάψε να τσιμπάς. Ακόμα και αν όλα αυτά που μου περιγράφεις, τα κάνει για να ζηλέψεις, εσύ να δείχνεις ότι δεν σε νοιάζει. (Μεταξύ μας, όμως, θα σου πω ότι δεν έχεις και το δικαίωμα να ζηλεύεις. Από πού και ως που; Μήπως είστε μαζί; Όχι. Άρα;). Λοιπόν και μιας και νομίζω ότι έχεις καταλάβει πολύ καλά, τι θέλω να σου πω, πιστεύω ότι θα πρέπει να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Σταμάτησε να ντρέπεσαι και αιφνιδίασέ τον. Μίλησέ του. Κοίταξέ τον κατάματα και έντονα και φυσικά, αγνόησέ τον κάθε φορά που αγκαλιάζει μια άλλη… Θα δεις που θα αλλάξουν πολλά!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!