Η διάσημη Madeleine Peyroux έρχεται στο PassPort Κεραμεικός για μια ξεχωριστή live εμφάνιση και οι φαν της jazz είναι ενθουσιασμένοι! Σε περίπτωση που δεν την γνωρίζεις, πρόκειται για μία από τις κορυφαίες σύγχρονες φωνές της παγκόσμιας jazz σκηνής με καταγωγή από την Αμερική, η οποία με την ιδιαίτερη φωνή της και τις χαρακτηριστικές της ερμηνείες, δίνει άλλη διάσταση στα κλασικά τζαζ κομμάτια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.

Η Madeleine έχει εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν στην Ελλάδα, όπου απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και τρομερή αποδοχή από το ελληνικό κοινό! Αυτή τη φορά έρχεται στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές της ένα νέο άλμπουμ, το Secular Hymns, που κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες σε όλο τον κόσμο. Στο πρόγραμμά της θα παρουσιάσει τραγούδια από αυτή τη νέα δουλειά, παλιότερες επιτυχίες της αλλά και κομμάτια που έχει αγαπήσει από την πορεία της στο συγκεκριμένο είδος μουσικής!

Η Madeleine Peyroux θα εμφανιστεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στις 21:30 στο Passport Κεραμεικός (Kεραμεικού 58 & Μαραθώνος). Άκουσε παρακάτω τι σε περιμένει σε περίπτωση που παρακολουθήσεις την συναυλία από κοντά…