Μπορεί το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών να μας έχει συνηθίσει σε πιο κλασικές ορχήστρες και ήχους, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να ροκάρει. Εξάλλου, οι Pink Floyd για τους οποίους θα παρουσιάσουν ένα ειδικό αφιέρωμα, είναι πια κλασικοί!

Το Μέγαρο λοιπόν στηρίζει πρωτοβουλίες συγκροτημάτων που χάρη στην αφοσίωση και την αρτιότητα της τεχνικής τους όσο και της ερμηνείας τους, μας ταξιδεύουν σε περιοχές πολύ μακριά από τον απλό «ερασιτέχνη». Οι πρώτοι τυχεροί είναι The Roleplay. Πρόκειται για έναν οδηγό ταξί, έναν γιατρό και δύο κομμωτές που είναι… επαγγελματίες μουσικοί! Οι ίδιοι, αποτελούν ένα δυναμικό ελληνικό progressive post rock συγκρότημα που θα παρουσιάσουν στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στο ιστορικό συγκρότημα των Pink Floyd που αξίζει να ανακαλύψεις – αν δεν τους ξέρεις ήδη!

Στην συναυλία συμμετέχουν οι: Κάλλη Μητσέα (πλήκτρα),Γιάννης Λεγάκης (σαξόφωνο), Tζένη Καπάδαη, Δέσποινα Ράπτη και Ναταλία Τσάλλη (φωνητικά). Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 21:00 και η είσοδος θα κοστίζει 8€. Θες να μάθεις περισσότερα; Κάνε κλικ εδώ