Τα αμέτρητα sold out και οι διθυραμβικές κριτικές είναι τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Κατερίνα, το κείμενο του Αύγουστου Κορτώ, που μετέφερε στην θεατρική σκηνή ο Γιώργος Νανούρης!

Η παράσταση με πρωταγωνίστρια την Λένα Παπαληγούρα, έχει ακουστεί όσο λίγες παραστάσεις τα τελευταία χρόνια. Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα και παραστάσεις στο Λονδίνο, την Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και διάφορες ακόμη περιοχές της Ελλάδας, η Κατερίνα επιστρέφει για 3η σεζόν από τις 5 Δεκεμβρίου στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου στο Γκάζι, για να μας συγκλονίσει ξανά. Ωστόσο, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μόνο για 12 παραστάσεις. Γι αυτό τρέξε να κλείσεις τις θέσεις σου!

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ, η οποία παρουσιάζεται μέσα σε μια μινιμαλιστική και εφευρετική σκηνοθετική γραμμή, με τη Λένα Παπαληγούρα να εντυπωσιάζει υποκριτικά στον ομώνυμο ρόλο και τον Λόλεκ να τη συνοδεύει μουσικά επί σκηνής. Το έργο αντιμετωπίζει με ρεαλισμό αλλά και πολύ χιούμορ την πολύπλευρη γυναικεία ψυχολογία, πράγμα που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στις γυναίκες! Πολλοί μάλιστα το έχουν χαρακτηρίσει ψυχοθεραπευτικό για τον θεατή…

Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου (Προφήτη Δανιήλ 3-5, μετρό Κεραμεικός)

Από 5 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, έως τις 10 Ιανουαρίου

Εισιτήρια: 15€, 12€ (μειωμένο)