Οχι, δεν είναι τίτλος σε νεοσύστατα καλλιστεία, αλλά η νέα χορευτική performance της ομάδας «όχι παίζουμε/ UrbanDig Project»!

Η συγκεκριμένη παράσταση θα εγκαινιάσει τις φετινές δράσεις του «UrbanDig Omonia», που θα παρουσιαστούν στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας στις 19 και 20 Νοεμβρίου. Η Miss Omonia άνοιξε τον περασμένο Ιούλιο την αυλαία του φεστιβάλ Altofest στη Νάπολη, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Πρόκειται για μια performance που εμπνέεται από τη συλλογή ιστοριών της πλατείας Ομονοίας και πραγματοποιείται με αφορμή την έκθεση [OUT]TOPIAS του Μουσείου Μπενάκη.

Το έργο έχει σουρεαλιστικό πλαίσιο και μπλέκει την μουσική με την ανθρώπινη φωνή και τις ιστορίες που συχνά πυκνά ακούμε για την ιστορική και πολύπαθη περιοχή της Ομόνοιας, μιας από τις πιο κεντρικές πλατείες της ελληνικής πρωτεύουσας. Την σκηνοθεσία και την χορογραφία υπογράφει η Ειρήνη Αλεξίου ενώ οι performers είναι η Εμμανουέλα Κορκή, ο Σωτήρης Πέπελας και η Κατερίνα Πρωτονοταρίου. Η Miss Omonia θα παρουσιαστεί στον Τρομπετίστα, στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας, στις 19 και 20 Νοεμβρίου στις 13:00 και στις 16:00 ακριβώς! Κάνε attend και προσκάλεσε τις φίλες σου εδώ