Η Natalia Osipova και ο Sergei Polunin, είναι δύο από τους μεγαλύτερους κλασικούς χορευτές του κόσμου! Μετά από αμέτρητες παραστάσεις χορού που έχουν παρουσιάσει στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα θέατρα του κόσμου, βρίσκονται επιτέλους μαζί επί σκηνής, σε μια μοναδική παράσταση σύγχρονου χορού που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι δύο χορευτές που είναι ζευγάρι και στη ζωή, θεωρούνται σπουδαίοι στο είδος τους, αποτελώντας πρότυπο για πολλούς νέους χορευτές. Στην καινούργια τους δουλειά παρουσιάζουν μια μοντέρνα εκδοχή του χορού τους, έχοντας κορυφαία τεχνική, αψεγάδιαστο στιλ, ερμηνευτική δεινότητα και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μάλιστα, έχουν ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές στην πρεμιέρα τους στο Λονδίνο, καθώς ξεδιπλώνουν όλο το ταλέντο τους σε μια παράσταση που χωρίζεται σε τρία μέρη με τρεις ολοκληρωμένες χορογραφίες που θα σε κάνουν να λατρέψεις τον χορό και την κίνηση. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Sadler's Wells και την χορογραφία οι Sidi Larbi Cherkaoui, Russell Maliphant και Arthur Pita.

Η Natalia Osipova και ο Sergei Polunin θα εμφανιστούν στο Θέατρο Παλλάς στις 2 και στις 3 Δεκεμβρίου 2016, μαζί με δύο ξεχωριστούς σολίστες που θα τους συνοδέψουν μουσικά. Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες με δύο διαλείμματα, και τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 30€ έως τα 95€. Παρακάτω μπορείς να δεις το τρέιλερ της παράστασης: