Τελικά αυτοί που σκαρφίζονται τα trends σε μαλλιά/μακιγιάζ/νύχια έχουν μεγάλη φαντασία. Όχι, δεν κατάλαβες. Έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαντασία, δεν εξηγείται αλλιώς. Κάπως έτσι, η νέα τάση στα μαλλιά μας θέλει να μοιάζουμε με πυγολαμπίδες ή αλλιώς να θυμίζουμε σ' εκείνο το τέλειο επεισόδιο από τα Φιλαράκια που τα δόντια του Ross έλαμπαν στο σκοτάδι ή απλά να μη φοβόμαστε ποτέ ξανά τα βράδια που περπατάμε μόνες μας την απόσταση λεωφορείο - σπίτι. Όπως και να χει, τα συγκεκριμένα μαλλιά δείχνουν κάπως φυσιολογικά πολύ έντονα στο φως της ημέρας (κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, μπλε, ένα ουράνιο τόξο με λίγα λόγια) και το βράδυ μεταμορφώνονται στην ψυχή του πάρτι ή σε μια πολύ καλή λύση ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος - εμ, όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε παιδιά.

O Guy Tang, ο καινοτόμος κομμωτής που δημιούργησε αυτήν εδώ την τάση, ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία του πρώτου του δημιουργήματος και κάπως έτσι έγινε viral (θα βρεις το προφίλ του στο instagram εδώ). Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός πως στην περιγραφή του προφίλ του δηλώνει έτσι ξεκάθαρα ότι "λυπάται, αλλά δε δέχεται άλλους πελάτες", οπότε μπορούμε να φανταστούμε τι χαμός γίνεται για πάρτη του.

Ορίστε μια μικρή γεύση από την εντυπωσιακή δουλειά του:

 

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

 

A video posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η τάση είναι για να δώσει ο Tag το έναυσμα στον κόσμο αλλά και σε επαγγελματίες κομμωτές να ποστάρουν φωτογραφίες με ακραίες αλλαγές και δοκιμές που έχουν κάνει στα μαλλιά τους ή σε άλλων, με το hashtag #NeonMania, ώστε να επιλέξει αυτή που θα βγει και η νικήτρια αλλαγή στο Neon Hair Battle.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις όλη τη διαδικασία και τον Tag να επεξηγεί τι κάνει κάθε φορά, αλλά θα έλεγα να μην το δοκιμάσεις στο σπίτι. Για το καλό σου. Και των μαλλιών σου.

 

xx