Με το που θα μπούμε στον Νοέμβρη είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο Χριστουγεννιάτικο mood, να στολίζουμε το σπίτι, να βγάζουμε την κούπα με το "Ho ho ho" από το ντουλάπι, να ξεθάβουμε το φούτερ με τον Άγιο - Βασίλη, να ακούμε το "All I want for Christmas is you" και να το τραγουδάμε με ΟΛΗ μας τη δύναμη. Κι ας μην έχεις κανένα you στο μυαλό σου. Έτσι, απλά, για να πεις ότι το έκανες. Μέσα σε όλη αυτή την εορταστική προετοιμασία, τσουπ, σκάει το eyeliner trend των ημερών που δεν είναι άλλο από το candy cane eyeliner! Όπως λέει και το όνομα του, εμπνέεται από το κλασικό ζαχαρωτό που κρεμάμε στο δέντρο και το τρώμε σιγά σιγά με την ελπίδα να μην προσέξει κανείς ότι λείπει.

Καιρός, λοιπόν, να αρχίσεις τα tutorials γιατί αυτή η τάση ήρθε για να μείνει τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις άπειρο χρόνο να προετοιμαστείς κατάλληλα και να τελειοποιήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

ή μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι σαν κι αυτό

Ακολούθησε το tutorial που ακολουθεί για να γίνεις έξπερτ στο Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ (ναι, από τώρα) και θα βρεις bonus tips για τα ασορτί χείλια - αν και μπορεί να θεωρηθεί μια μικρή​ υπερβολή.

xx