Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στη γη! Ο David Bowie έφυγε από τη ζωή στις αρχές αυτής της χρονιάς, αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και στις δισκοθήκες μας…

Από την ημέρα του θανάτου του μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει αμέτρητες εκδηλώσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, αφιερώματα και tribute προς τιμήν του! Κάτι ανάλογο λοιπόν θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Gazarte. Μια συναυλία-φόρος τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσικής παγκοσμίως. Στο live θα συμμετάσχουν γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι καλούνται να ‘’ενσαρκώσουν’’ τις διαφορετικές περσόνες του Bowie, δημιουργώντας μια κάψουλα του χρόνου μέσω της οποίας θα μας ταξιδέψουν στα τραγούδια και τις μουσικές του κατεξοχήν εκπρόσωπου της ποπ κουλτούρας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γιώργος Μπίλιος, ενώ θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων οι: Theodore, George Gaudy, Tolis Fasois, Lou Is και πολλοί άλλοι. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30 και τα εισιτήρια κοστίζουν 5€.