Ο διάσημος ελληνικός οίκος μόδας Atelier Loukia γιορτάζει τα 40 του χρόνια στον χώρο αλλά και την έμπνευση και το όραμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας… και αυτή είναι μια καλή αφορμή για να στηθεί μια μεγάλη γιορτή για την μόδα στην καρδιά της Αθήνας!

Μετά λοιπόν από ένα εντυπωσιακό fashion show που παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στην αίθουσα του παλιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, σειρά έχει μια ομαδική φωτογραφική έκθεση με τίτλο Omnium by Apivita. Οι δημιουργίες Atelier Loukia, αναδυόμενες από έναν κόσμο μυστικιστικό, άχρονο, όπου αφετηρία και έναυσμα είναι πάντα η τέχνη, γίνονται τώρα το αντικείμενο μιας άλλης, άμεσα συνδεδεμένης με το ένδυμα μορφή τέχνης, δηλαδή της φωτογραφίας. Έτσι, οι σημαντικότεροι Έλληνες φωτογράφοι μόδας, παλαιότεροι αλλά και της νέας γενιάς, σε συνεργασία με γνωστούς στιλίστες και μοντέλα, καλούνται να εικονογραφήσουν σε ένα έργο τους, ο καθένας με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, το πνεύμα του οίκου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο site του Loukia Omnium Gatherum.  

Η έκθεση Omnium by Apivita, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου, φιλοξενείται στο κτίριο του παλιού βιβλιοπωλείου Ιανός στο κέντρο της Αθήνας. Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφικών έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου» στο πλαίσιο του προγράμματος act4Greece, μία καινοτόμο πρωτοβουλία για την προώθηση της κοινωνικής και αναπτυξιακής τραπεζικής. Παρακάτω μπορείς να δεις κάποιες από τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην έκθεση…

 

Διάρκεια: 1-10 Νοεμβρίου 2016

Διεύθυνση: Σταδίου 46 & Αρσάκη (μετρό Πανεπιστήμιο, Αθήνα)

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12.00-20.00

Είσοδος Ελεύθερη

Φωτογραφίες