Πάμε για ποδηλατάδα; Ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος, τα δύο αδέρφια, είναι τα Κίτρινα Ποδήλατα που δημιουργούν και υπάρχουν στην ελληνική μουσική βιομηχανία εδώ και 16 χρόνια! Σήμερα, οι δυο τους, κόντρα στην εσωστρέφεια και την αμηχανία της εποχής, τολμούν να καινοτομήσουν ενισχύοντας το σήμα των τραγουδιών και των μηνυμάτων τους, με βασικό ζητούμενο την ψυχική μας ανάταση.

Το ζωηρότερο πειραματικά και παραγωγικότερο σύγχρονο ροκ συγκρότημα, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια την αξία του, και μας καλεί για τα επόμενα τέσσερα συναυλιακά Σάββατα, σε μια τρίωρη οπτικό-ακουστική εμπειρία! Με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ «Κίτρινα Ποδήλατα - the Orchestra Project», ανεβαίνουν  στη σκηνή του ΚΡΕΜΛΙΝΟ (Καραίσκου 119 στον Πειραιά) και  προτείνουν μια νέα εντυπωσιακή σύγχρονη οπτικό-ακουστική παράσταση «συμπράττοντας» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και δίνοντας σε παλαιότερα και νέα τραγούδια τους, διαφορετική πνοή και προοπτική.

Ένα διαφορετικά σκηνοθετημένο live όπου κάθε κίνηση συγχρονίζεται απόλυτα με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς, τα υψηλής αισθητικής art-videos και τη real-time κάλυψη από τις HD cameras που θα σαρώνουν τον συναυλιακό χώρο, καθώς η συμμετοχή και η διάδραση του κοινού στην παράσταση, θα είναι απαραίτητη για την εξέλιξή της! Αν θες να ζήσεις την εμπειρία, πέρνα μια βόλτα από το Κρεμλίνο τα Σάββατα 12/11, 19/11, 26/11 και 3/12 στις 22:30. Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ (https://www.facebook.com/kremlinostage)!