Αντρικό site ζήτησε από τους αναγνώστες τους να ψηφίσουν ποιο είναι το αγαπημένο τους εσώρουχο για τις γυναίκες. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, αφού συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 1000 απαντήσεις, οπότε είναι σχετικά ασφαλές να θεωρούμε ότι υπάρχει μια κάποια αλήθεια πίσω από τα αποτελέσματα της έρευνας. Προς γνώση και συμμόρφωση, λοιπόν, αυτά είναι με σειρά προτίμησης τα εσώρουχα με τα οποία θέλουν να μας βλέπουν:

Εφαρμοστά σορτσάκια

Ποσοστό: 40%

Τους αρέσουν γιατί: Όταν τα φοράμε φαίνεται ότι νιώθουμε άνετα. Κι η άνεση είναι σέξι! Επίσης, διαγράφουν πολύ αισθησιακά τα οπίσθια!

Thongs

Ποσοστό: 34%

Τους αρέσουν γιατί: Αφήνουν εντελώς εκτεθειμένη ολόκληρη την... πίσω όψη! Γιατί να μην τους αρέσουν; Υπήρξε όμως κι ένα 3% που δήλωσε ότι είναι αυτό ακριβώς το είδος εσωρούχου που απεχθάνεται!

Στρινγκ

Ποσοστό: 13%

Τους αρέσουν γιατί: Δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία και είναι ό,τι πιο κοντά στο εντελώς γυμνό (που παρεμπιπτόντως είναι το αγαπημένο τους).

Μπικίνι

Ποσοστό: 12%

Τους αρέσουν γιατί: Εντάξει, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι και ό,τι πιο σέξι, αλλά τουλάχιστον είναι πιο αποκαλυπτικά από τα...

...Φαρδιά εσώρουχα «της γιαγιάς»

Ποσοστό: 1%

Τους αρέσουν γιατί: Αποδέχονται το γεγονός ότι κάποιες φορές το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην κρυώνουμε και να νιώθουμε άνετα! Άσε που βρέθηκε κι ένα 3% να δηλώσει ότι τα θεωρεί πολύ σέξι! Άβυσσος η ψυχή...