Τα όμορφα χείλη είναι πολύ σημαντικά για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Για να τα πετύχεις, όμως, δεν αρκεί να βάλεις απλώς ένα εντυπωσιακό κραγιόν. Μάθε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είναι πάντα ό,τι πρέπει για φίλημα!

Βήμα 1ο: Σωστή ενυδάτωση:

Έρευνες έχουν αποδείξει πως για να είναι η επιδερμίδα λαμπερή και ελαστική είναι απαραίτητο να πίνουμε πολύ νερό! Επιπλέον, το νερό αποτελεί τον πιο δυνατό διαλύτη τοξινών και παθογόνων μικροβίων από την περιοχή μέσα και γύρω από το στόμα. Τέλος, συμβάλλει στον αποφεύγεται η ξηρότητα των χειλιών. Γι' αυτό, 1,5 λίτρο την ημέρα,τα άσχημα χείλη κάνουν πέρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για λιπσ γιφ

Βήμα 2ο: Τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας

Το ph των χειλιών πρέπει να συμβαδίζει με αυτό της επιδερμίδας. Προτίμησε λοιπόν καθαριστικές λοσιόν και σαπούνια σε υγρή μορφή, που έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό.

Βήμα 3ο: Απολέπιση 

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα μελιού στα χείλη σου για λίγη ώρα και στη συνέχεια ξέβγαλέ το με χλιαρό νερό. Η υφή τους θα γίνει πολύ απαλή! Εϊναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να τους κάνεις απολέπιση!

Βήμα 4ο: Η σωστή διατροφή

Απόφυγε την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης και εμπλούτισε τη διατροφή σου με περισσότερα πορτοκαλί φρούτα και λαχανικά! Εϊναι πλούσια σε βιταμίνη D και Β-καροτίνη, που βοηθούν στη διατήρηση του φυσικού τους χρώματος, στην ανάπλαση κυττάρων σε περίπτωση τραυματισμού τους και στον περιορισμό του επιχείλιου έρπητα.

Βήμα 5ο: Το σωστό κραγιόν

Αποτέλεσμα εικόνας για λιπσ γιφ

Το χρώμα του θα πρέπει να είναι αρμονικό με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου. Μπορείς να πειραματιστείς με ένα βαθύ κόκκινο αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα ή με μια πιο ματ απόχρωση αν είσαι σταρένια. Extra tip: άπλωσε λίγο lip balm πριν εφαρμόσεις το κραγιόν για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.