Κάπου στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη, υπάρχει ένας καλλιτεχνικός… Κινητήρας που είναι συνέχεια σε λειτουργία! Πρόκειται για το Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών  της οδού Ερεχθείου 22 (μετρό Συγγρού-Φιξ) που κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα πλήρες θεατρικό πρόγραμμα με πολλές γενναίες δόσεις χορού ή άλλων τεχνών.

Οι παραστάσεις του Κινητήρα είναι και για μεγάλους αλλά και για παιδιά, με πολλές ομάδες να δραστηριοποιούνται στον χώρο είτε παρουσιάζοντας το έργο τους, είτε παραδίδοντας καλλιτεχνικά σεμινάρια σε όσους το επιθυμούν.

Αυτή την περίοδο λοιπόν μπορείς να παρακολουθήσεις κάθε Κυριακή στις 11:30, το «Κονσέρτο για Λύκους και Κοντραμπάσο» με την Μαρία Τερζάκη και το μουσικό Δημήτρη Σανδαλή, ενώ από τις 5 Νοεμβρίου και για όλα τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, η Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου (βασικά μέλη του καλλιτεχνικού δικτύου του Κινητήρα) επιστρέφουν στο "σπίτι" τους και παρουσιάζουν σε επανάληψη για δεύτερη χρονιά μια ανατρεπτική μαύρη κωμωδία που κέρδισε κοινό και κριτικούς, το «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη» της Χριστίνας Σαμπανίκου.

Περισσότερα για τις δράσεις του Κινητήρα, τα σεμινάρια και τις παραστάσεις του, θα βρεις στο Kinitiras.com