Πιστό στα ραντεβού του με το φανατικό του κοινό, το Θέατρο ΠΟΡΤΑ επιστρέφει και αυτή τη σεζόν με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο τέχνη, μουσική, χορό και πολύ θέατρο για μεγάλους, εφήβους, παιδιά αλλά και για… βρέφη!

Μάλιστα, προσφέρει τη δυνατότητα σε 300 φίλους του να παρακολουθήσουν όλες τις παραστάσεις της φετινής σεζόν, με ένα μαγικό… πάσο που διατίθεται στη συμβολική τιμή των 50€. Όποιος το αγοράσει, θα έχει την δυνατότητα να εξασφαλίσει πέραν της εισόδου στα θεάματα, και άλλα μοναδικά προνόμια. Οι κάτοχοι θα έχουν πρόσβαση σε συζητήσεις με τους σκηνοθέτες, τους ηθοποιούς και τους άλλους συντελεστές των παραστάσεων, προσκλήσεις σε επίσημες πρεμιέρες και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Με μότο του την φράση του Μπέκετ «…μπροστά σου το χειρότερο, ώσπου ν’ αρχίσεις να γελάς», το φετινό πρόγραμμα του ΠΟΡΤΑ έχει τρεις επαναλήψεις («Ο Θεατροποιός» σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση, «Οι αναστατώσεις του Οικότροφου Τσέρλες» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη και το «Πιάνω Παπούτσι πάνω στο πιάνο» των Patari Project) και άλλες τρεις βασικές θεατρικές παραγωγές. Ανάμεσά τους η νέα δουλειά του Θωμά Μοσχόπουλου «Η Δίκη του Κ.» και το «Ένας Δράκος… μα ποιος Δράκος;» της Ξένιας Καλογεροπούλου. Ακόμη, από τη νέα χρονιά θα παρουσιαστούν μουσικά αφιερώματα και μουσικοί κύκλοι, παραστάσεις χοροθεάτρου και διάφορα άλλα events για τα οποία μπορείς να ενημερώνεσαι στο Porta-theatre.gr!