Μιλάμε φυσικά για το Dekmantel Festival, ένα από τα πιο πετυχημένα και δημοφιλή φεστιβάλ της Ολλανδίας! Φέτος, οι διοργανωτές του ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με τους Street Outdoors και παρουσιάζουν μερικά από τα πιο φρέσκα ονόματα στον χώρο της dance κουλτούρας.

Οι Street Outdoors είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες που οργανώνει απογευματινά πάρτι σε όλη την Ελλάδα, πηγαίνοντας κόντρα στον ‘’κανόνα’’ που θέλει την διασκέδαση να ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα. Αυτή τη φορά λοιπόν, το team επικεντρώνεται στην εκλεκτή και underground ηλεκτρονική μουσική, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη στις 4 Νοεμβρίου, μερικά από τα πιο hot  και ανερχόμενα ονόματα του συγκεκριμένου χώρου! Το μεγάλο event στηρίζεται από Dekmantel Festival που ξεκίνησε στο Άμστερνταμ το 2009 αναδεικνύοντας την παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική.

Με στόχο να προωθήσουν ό,τι πιο σύγχρονο και καινούργιο κυκλοφορεί στην dance κουλτούρα, οι δύο ομάδες θα παρουσιάσουν σε 2 stages, 9 καλλιτέχνες από 6 διαφορετικές χώρες που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, από disco μέχρι house και techno! Το μεγάλο event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου [https://www.facebook.com/events/914017282059132/] στο ιστορικό κλαμπ του Μύλου και στο Principal Club Theatre. Επίσημοι καλεσμένοι τους είναι οι Palms Trax, Makam, Juju & Jordash, Dekmantel Soundsystem και Central, ενώ μαζί τους στα decks θα είναι τέσσερις Έλληνες, οι Jiles John, Jose Amba, Polatof και Phon. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.