Οι παραστάσεις του Μουτσινά αποτελούν πάντα την πιο ανάλαφρη επιλογή διασκέδασης, με φανατικό νεανικό κοινό που τις παρακολουθεί με μανία. Αυτή τη φορά, ο δημοφιλής κωμικός επιστρέφει με σκοτεινή διάθεση! 

Πως μπορεί μια μετακόμιση να φέρει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων; Η απάντηση θα δίνεται καθημερινά στο Θέατρο Πειραιώς 131, μέσα από μια φρέσκια σουρεαλιστική κωμωδία. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα, σε μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης!

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Κρατερός Κατσούλης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κατσανδρή, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ματίνα Νικολάου

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

 

Παραστάσεις: Τετάρτη & Κυριακή στις 19:30, Πέμπτη & Παρασκευή 21:15, Σάββατο 18:15 & 21:15

Τιμές εισιτηρίων: 18€, 16€, 13€