Ξέρεις τους Banana Boys ? Είναι δύο ξεχωριστοί… party makers, που εδώ και ένα χρόνο στήνουν τα πιο fun και αυθόρμητα πάρτι της πόλης.

Ο Γιάννης και ο Οδυσσέας αποφάσισαν να μοιραστούν την ανάγκη που είχαν για πραγματική διασκέδαση και πολύ χορό, διοργανώνοντας θεματικές βραδιές με σουρεαλιστικά happenings, έχοντας σαν ‘’βάση’’ τους τις χαρούμενες μουσικές τους και την πολύχρωμη διάθεσή τους. Όλα τους τα party έχουν ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιούνται σε γνωστά στέκια του κέντρου της Αθήνας. Και φυσικά, επειδή είναι όνομα και πράμα, οι… μπανάνες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα events τους, αφού μοιράζονται δωρεάν σε όλους ή διακοσμούν τον χώρο!

Το επόμενό τους πάρτι λοιπόν έρχεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 23:00 στο Booze Upstairs, όπου μας υπόσχονται ότι θα καεί το πελεκούδι. Τις μουσικές θα επιλέξει ο JohnJohn Papadopoulos και οφείλεις να είσαι έτοιμη για πολύ χορό. Αν θες να μάθεις περισσότερα και να κάνεις attend στο event προσκαλώντας τις φίλες σου, κάνε κλικ εδώ! (https://www.facebook.com/events/1113755422034132/)