Ποιους θέλεις να δεις στο WestSide Festival; Ιδού το ερώτημα που θέτει η οργανωτική επιτροπή του νέου μουσικού φεστιβάλ που φιλοδοξεί να σε κάνει φαν του! Το WestSide λοιπόν ακούει την γνώμη σου και την φωνή των νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, και σε προσκαλεί σε ένα τριήμερο πάρτι με επίκεντρο τη μουσική.

Πρόκειται για ένα μουσικό φεστιβάλ με βάση την Πάτρα που έχει σκοπό να παρουσιάζει τον ήχο του σήμερα. Στο Line-up του θα φιλοξενεί ορισμένα από τα σημαντικότερα νέα συγκροτήματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, διαφορετικών μουσικών κατευθύνσεων. Καλλιτέχνες από το ροκ, ποπ και ηλεκτρονικό φάσμα θα μπορέσουν να παρουσιάζουν την δουλειά τους στο κοινό της Δυτικής Ελλάδας. Το WestSide Festival θα εξελίσσεται παράλληλα σε διαφορετικά σημεία της πόλης, για συγκεκριμένες ημέρες δημιουργώντας έτσι την νέα μεγάλη μουσική γιορτή της Πάτρας, και γιατί όχι, και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Στο www.westsidefest.gr θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για τα live acts και τα events του φεστιβάλ, αλλά και για τους χώρους διεξαγωγής του. Το φετινό ραντεβού είναι από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου και θα εμφανιστούν οι: Larry Gus, Σtella, Melorman, ΙΟΝ, Le Page, Leon of Athens, Thee Holy Strangers, The Callas, Gravitysays_i, Daphne And The Fuzz (acoustic), Moa Bones, The Vagina Lips, Prins Obi, Zebra Tracks, Closer, Chickn, A Victim of Society, Secret Gig κ.α.