Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης και με μεγάλο νικητή τον Ολυμπιονίκη του Ρίο Παναγιώτη Μάντη, έπεσε η αυλαία σε μια από τις κορυφαίες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις της χώρας μας, του Hellenic Match Racing Tour 2016. Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με τους καλύτερους ιστιοπλόους να δίνουν μια σειρά από συναρπαστικές μονομαχίες.

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, η "Nespresso VMG Team", με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή, με τον οποίον κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470 (τέσσερα εβδομήντα), έφτασαν μετά από μια σειρά συναρπαστικών μονομαχιών στους τελικούς και στην κατάκτηση του 3ου τους τίτλου στο θεσμό. Στην δεύτερη θέση η μαχητική ομάδα της "Rebuild Construction" του Βαγγέλη Χειμώνα.

Στο μικρό τελικό, η ομάδα "Hellenic Police" του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου επικράτησε της "Dark n Stormy Salty Bag" του Στρατή Ανδρεάδη, κατακτώντας την 3η θέση του βάθρου.

Η συνέχεια ήταν το ίδιο συναρπαστική στο ειδικά διαμορφωμένο "HMRT VIP lounge" στις  εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο. Εκλεκτοί καλεσμένοι, δημοσιογράφοι και στελέχη των επιχειρήσεων και οργανισμών που στηρίζουν το HMRT, είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες ώρες διασκέδασης. Το event με παρουσιαστή τον Πέτρο Τριανταφύλλου και ζωντανή περιγραφή των τελικών από αθλητές που εξηγούσαν στους παρευρισκόμενους κάθε στιγμή της δράσης, αλλά και μυστικά του Mach Race, έδωσε τη σκυτάλη σε ένα μεγάλο πάρτυ. Μια εμπειρία αισθήσεων με champagne cocktails απο την G. H. Mumm, καφέ και coffee coctails από τη Nespresso, ένα πρωτότυπο διαγωνισμό αεροπορικών εισιτηρίων από την QATAR AIRWAYS, αλλά κι επίδειξη μόδας από την North Sails. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους που επιμελήθηκε ειδικά για την βραδιά ο DJ Nick Zois με αποκορύφωμα την live εμφάνιση των MCD και Lia Hide.

 

Φωτογραφίες