Είμαι απολύτως βέβαιη ότι ο σύντροφός μου έχει παράλληλη σχέση. Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του. Μου μιλάει απότομα, νευρικά, αποφεύγει να βγαίνουμε, ενώ αντίθετα βρίσκει πολύ συχνά δικαιολογίες για να βγαίνει μόνος του και το κυριότερο, κάνουμε σεξ όλο και πιο σπάνια. Ακόμα και το καλοκαίρι στις διακοπές ήταν συνέχεια αδιάφορος, ενώ πολλές φορές μιλούσε στο τηλέφωνο και απομακρυνόταν για να μιλήσει. Είναι σίγουρα η σχέση του σοβαρή και είναι πολύ πιθανόν να μου ζητήσει να χωρίσουμε. Γ. Μ.

 

Η βεβαιότητα και η σιγουριά πάνε πακέτο με τις αποδείξεις και εσύ δεν έχεις αποδείξεις, αλλά μόνο ενδείξεις. Φυσικά, όλα όσα περιγράφεις είναι στοιχεία που οδηγούν τη σκέψη σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά μήπως να σιγουρευόσουν; Ξέρεις, κάποιες φορές σκεφτόμαστε το χειρότερο σενάριο, ενώ μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο… Το ότι είναι νευρικός, απότομος, απόμακρος μπορεί να έχει να κάνει και με τη σχέση σας χωρίς, όμως την παρεμβολή του τρίτου προσώπου. Απλά, κάποια πράγματα σε σένα τον ενοχλούν ή μπορεί ακόμα και να του … «τελείωσε» όλο αυτό που τον εξίταρε σε σένα. Πολλά «ή», αλλά αν δεν μιλήσεις καθαρά μαζί του, θα συνεχίσεις να παραμένεις στα «ή» και στα σενάρια πότε απλής και πότε επιστημονικής φαντασίας!!! 

 

Η νέα στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!