H νέα σεζόν έφερε μαζί της υποχρεώσεις, οικογενειακές βραδιές, εξόδους με φίλες, μέρες που κλείνεις 10ωρα στο γραφείο, σεμινάρια, μαθήματα χορού, γυμναστήριο, ανάγκη για ύπνο και ξεκούραση, reunion με παλιές συμμαθήτριες και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Μέσα σ' όλα θέλεις να δεις το αγόρι σου, να περάσετε λίγο χρόνο μαζί και να βγείτε για ένα χαλαρό ποτό. Χμμμ, με τόσα που έχεις να κάνεις, με το ζόρι προλαβαίνεις να τον δεις για μια ώρα μέσα στην εβδομάδα. Θεωρείς ότι αυτό αρκεί; Θα σου απαντήσω αμέσως, όχι δεν αρκεί.

Όσο ο χρόνος δεν είναι καθόλου με το μέρος σου, προτείνω να εφαρμόσεις αυτούς τους 5 τρόπους για να διατηρήσεις τη σχέση σου παρόλο που έχεις 546396 πράγματα να χωρέσεις στο πρόγραμμα σου:

1. Προγραμματίστε την επόμενη σας συνάντηση και μην την αλλάξετε ο κόσμος να έρθει ανάποδα. Καλά, όλα είναι σχετικά. Αν προκύψει κάτι σημαντικό, ναι προφανώς να αλλάξετε το ραντεβού σας. Σε περίπτωση όμως που απλά σου προτείνει η κολλητή σου να πάτε για ταινία, μη δεχτείς, έχεις υποσχεθεί να δεις το αγόρι σου. Όταν ο χρόνος σε πιέζει, το να αναβάλλεις τα πράγματα δε βοηθάει και ιδιαίτερα. Δε λέω ότι δεν καίγεσαι να τον δεις, απλά στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, πολλές φορές ξεχνιέσαι και βάζεις 500 πράγματα σε μια μέρα - εμ δε γίνονται όλα μαζί! 

Ακόμη, λοιπόν, κι αν δεν μπορείς να περάσεις άπειρο χρόνο μαζί του όπως ιδανικά θα ήθελες, μην επιλέξεις να μην τον δεις καθόλου. Ακόμη και λίγα λεπτά αν έχεις να διαθέσεις, σίγουρα είναι προτιμότερο από το να μην βρεθείτε καν. Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά αν συνηθίζετε να ακυρώνετε διαρκώς τα ραντεβού σας λόγω πίεσης εξαιτίας άλλων παραγόντων (βλέπε διάβασμα/δουλειά), αργά ή γρήγορα θα ξεχάσετε ο ένας το πρόσωπο του άλλου, παιδιά.

2. Να σηκώνεις το τηλέφωνο/να απαντάς σε μηνύματα. Αυτό το "καλά, θα στείλω μετά" και το "δεν το σήκωσα μωρέ γιατί μιλούσα στο τσατ με την τάδε" δεν είναι καλό σημάδι για τη σχέση σου. Αν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και δε βρίσκεσαι σε κάποιο πολύ σημαντικό meeting, προτείνω να στείλεις έστω ένα μήνυμα - ακόμη κι αν πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύντομο, σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τη (σπαστική) σιωπή. Η δικαιολογία "πνιγόμουν και δεν προλάβαινα να στείλω" σ' αυτή την περίπτωση ας μη χρησιμοποιηθεί (για το καλό σας πάντα, παιδιά).

Αποτέλεσμα εικόνας για new girl gif

3. Βόλεψε τον (όχι δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται) μέσα στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει να φύγετε μαζί για τη δουλειά, ακόμη κι αν πρόκειται να χωριστείτε μετά από δυο στάσεις. Η' να μιλήσετε στο τηλέφωνο πριν πέσετε για ύπνο για να πείτε τα νέα της ημέρας. Η' να βρεθείτε για 30' όσο κάνετε διάλειμμα από το διάβασμα για να πάρετε έναν καφέ παρέα. Η' οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει μια μικρή δόση από το αγόρι σου σε μια πνιγμένη από υποχρεώσεις ημέρα.

4. Να θυμάσαι τις μικρές λεπτομέρειες. Μπορεί να έχουν φορτωθεί οι άντρες τον τίτλο δε-θυμόμαστε-με-τίποτα-τις-επετείους αλλά μπορεί να συμβεί ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες όταν έχεις άπειρα πράγματα να γυρίζουν μονίμως στο μυαλό σου. Σημείωσε σημαντικές ημερομηνίες, όχι μόνο για σένα αλλά και γι' αυτόν - σαν να λέμε πότε ορκίζεται ή εκείνη τη συναυλία που δε θέλει με τίποτα να χάσει. Κάπως έτσι δε θα έχεις άλλον ένα παράγοντα να σε αγχώνει και να νιώθεις τύψεις κάθε φορά που ξεχνάς μια σημαντική περίσταση.

Αποτέλεσμα εικόνας για new girl gif

5. Να κάνεις θυσίες. Κάθε σχέση απαιτεί θυσίες, πόσο μάλλον όταν είσαι τόσο πολυάσχολη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα περπατήσεις κανένα 10λεπτο για να τον δεις ενώ σφαδάζεις από πόνους περιόδου (αουτς) ή ότι θα χάσεις την έξοδο που κανόνισαν τελευταία στιγμή οι φίλες σου προκειμένου να τον δεις ή ακόμη κι ότι θα κοιμηθείς μερικές ώρες λιγότερο έτσι ώστε να πάτε έξω για βραδινό. Όλα για την αγάπη σου πια!

xx