Μήπως χώρισες πρόσφατα; Ή ξεκίνσες μια καινούρια φάση στη ζωή σου (ξεκίνσες, για παράδειγμα, να σπουδάζεις ή άλλαξες δουλειά); Ή απλώς είσαι από τα κορίτσια που αναζητούν πάντα την αλλαγή; Όποια κι αν είναι η περίσταση, ένα καινούριο, «φρέσκο», λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου είναι βέβαιο ότι θα σε βοπηθήσει να αλλάξεις στυλ και διάθεση! Διάλεξε ανάμεσα στα πιο μοντέρνα hair colors της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017 αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σου και τόλμησέ το!

(Κατα)μαυρο

Μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα πρωτοποριακή σαν πρόταση, όμως το να βάψεις τα μαλλιά σου μαύρα είναι ο πιο cool τρόπος να αλλάξεις λουκ στη στιγμή. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι εάν το φυσικό σου χρώμα είναι αρκετά ανοιχτό, θα πρέπει να κάνεις πιο σκούρα και τα φρύδια σου για να δείχνει το πρόσωπό σου πιο αρμονικό.

 

Με ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας

Οι ανταύγειες έχουν πάντα την ικανότητα να γλυκαίνουν ακόμα και το πιο σκληρό χρώμα -κάτι που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο εάν θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου μαύρα. Οι καραμελένιες ανταύγειες κολακεύουν κάθε πρόσωπο, όποιος κι αν είναι ο φυσικός τόνος της επιδερμίδας σου, και είναι η ιδανική επιλογή για σένα που νιώθεις ότι δείχνεις πολύ «χλωμή» το φθινόπωρο και το χειμώνα όταν φεύγει το καλοκαιρινό μαύρισμά σου. Έτσι, θα έχεις ένα matural χρώμα «υγείας» στο πρόσωπο ακόμα και χωρίς μακιγιάζ!

Ροζ χρυσό

Αυτή τη σεζόν, ξέχνα το κόκκινο και υποδέξου το ροζ! Ειδικότερα, το χρώμα του ροζ χρυσού είναι ό,τι πιο hot στα μαλλιά. Προσοχή: ζήτησε από τον colorist σου να πετύχει αυτή την απόχρωση της jessica Chastain και όχι ένα παστέλ ροζ που μπορεί να το είδαμε το καλοκαίρι, αλλά δεν ταιριάζει και τόσο στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.

Bronde

Αυτός ο κομψός συνδυασμός καστανού και ξανθού είναι πλέον κλασικός! Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να αρχίσεις να ανοίγεις σταδιακά το φυσικό καστανό σου χρώμα, χωρίς να έχεις τον κίνδυνο να δείχνει ξεβαμμένο και θαμπό, όπως το καλοκαίρι εξαιτίας της ηλιοφάνειας. Μπορείς απλά να προσθέσεις μερικές χρυσές ανταύγειες, αν και οι ειδικοί συνιστούν να περάσεις σε όλα μια βαφή (ακόμα κι αν είναι στ οφυσικό χρώμα σου) ώστε να είναι το αποτέλεσμα πιο λαμπερό και οι ξανθές ανταύγειες να μπλέκονται πι οαρμονικά με τη βάση. Extra bonus: το χρώμα αυτό γίνεται καλύτερο όσο περνάει ο καιρός!

Κλασικό καστανό...

...με μια ιδέα από κόκκινο. Το φετεινό καστανό περιέχει μια υποψία κόκκινου που μπορεί να διακρίνεται μόνο κάτω από το φως, όμως αρκεί για να κάνει μια πολύ γοητευτική αντίθεση με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ταιριάζει πολύ στο φθινόπωρο.

Με έντονη διαφορά στη ρίζα

Με αυτό το χρώμα, το «βγήκε πάλι η ρίζα» δεν θα είναι πια πρόβλημα! Γιατί δεν πιστεύεις φυσικά ότι οι σταρ όπως η Hailey Baldwin απλά βαρέθηκε να πάει στο κομμωτήριο να ανανεώσει τη βαφή της πριν κάνει αυτή τη δημόσια εμφάνιση; Το καλύτερο με αυτό το χρώμα είναι πως μπορείς να το αποκτήσεις χωρίς καμία προσπάθεια: απλά αφήνεις τις ρίζες στα βαμμένα ξανθά μαλλιά σου να μακρύνουν όσο θέλεις!

Σοκολατί

Το βαθύ καστανό δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας! Και το καλύτερο; Μπορείς να το πετύχεις εύκολα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού για βαφή στο κομμωτήριο. 

Μπεζ της άμμου

Εάν οι ξανθές σου ανταύγειες ξέβαψαν και έγιναν ανοιχτό μπεζ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σου έχουμε καλά νέα! Άφησέ τις όπως είναι και τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο πλούσια και φωτεινά! Διαφορετικά, μπορείς να προσθέσεις μπεζ ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι με αυτό το χρώμα, είναι σημαντικό να φροντίζεις σχολαστικά τα μαλλιά με ειδικά προϊόντα που διατηρούν τη λάμψη τους.

Ombre

Εμείς, οι μεσογειακές γυναίκες αγαπάμε το ombre και όχι χωρίς λόγο! Ένας τόνος στο χρώμα της καραμέλας γάλακτος από τη μέση του μηκους των καστανών μαλλιών και μέχρι τις άκρες, κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο γλυκειά και «ζεστή». Προσοχή: μην επιχειρήσεις να το κάνεις μόνη στο σπίτι. Εϊναι προτιμότερο να εμπιστευθείς τους ειδικούς ενός κομμωτηρίου.

Χρυσο-χαλκινο

Ένα χρώμα ιδανικό για το φθινόπωρο γιατί συνδυάζει τους ζεστούς τόνους των πεσμένων φύλλων, της καραμέλας και της κανέλας. Ταιριάζει πολύ με ένα χτένισμα που επιτρέπει στα μαλλιά να κινούνται ελεύθερα.