Λίγο καιρό πριν, ξεκίνησε η κρυστάλλινη τάση στις τούρτες γάμου, που έμοιαζαν περισσότερα με παγόβουνα παρά με νόστιμα γλυκά μιας πολύ ξεχωριστής στιγμής. Ακολουθούν και οι αποδείξεις.

Αν πίστεψες ότι αυτό το έργο τέχνης θα ήταν ό,τι πιο εντυπωσιακό έχεις δει, τότε να σου πω ότι υπάρχει κάτι ΑΚΟΜΗ πιο εντυπωσιακό κι έχει να κάνει με την ομορφιά, το μακιγιάζ και τη νέα τάση στα χείλη. Φυσικά, μιλάω για το crystal lips trend που ήρθε να ισοπεδώσει οποιοδήποτε άλλη τάση είχαμε χαρακτηρίσει μέχρι τώρα ως υπερβολική ή παρατραβηγμένη. Η συγκεκριμένη ξεπερνάει οτιδήποτε έχουμε δει να κυκλοφορεί σε beauty blogs και social media!

Όπως συνέβη και με πολλά άλλα trends, έτσι και το συγκεκριμένο ξεκίνησε από το Instagram, γεμίζοντας το με αντίστοιχες απλές, καθημερινές (ούτε καν, έτσι;) φωτογραφίες. Ένα πράγμα σκέψου, να κάνεις ΤΕΤΟΙΑ προετοιμασία κάθε πρωί για να πας στη δουλειά ή στη σχολή - όχι μόνο θα σε δείχνουν από χιλιόμετρα μακριά, αλλά το πιο πιθανό είναι να φτάσεις και με δυο ώρες καθυστέρηση. Για να πιεις καφέ ή να φας, ούτε λόγος.

Βέβαια, αν έχεις την υπομονή, μπορείς να συνδυάσεις τα #CrystalLips και με το αντίστοιχο μανικιούρ, ενδέχεται να χρειαστεί άπειρος χρόνος γι' αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το σίγουρο όμως είναι ότι θα σου φέρει δεκάδες (ή και εκατοντάδες) likes.

Α παραλίγο να το ξεχάσω, κομμάτι αυτής της νέας τάσης είναι να συνδυάζεις τα συγκεκριμένα χείλη με κάποιο αξεσουάρ (βλέπε δαχτυλίδι) για να τραβάς ακόμη περισσότερο τα βλέμματα και να γίνεις viral το επόμενο λεπτό.

Για το κλείσιμο άφησα τη δική μου αγαπημένη φωτογραφία, όπου η blogger που επιχειρεί το #CrystalLip trend προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να είναι διακριτική αλλά πετάει τα πετράδια εκεί πάνω στη μπεζ βάση και σε τρελαίνει. Σε περίπτωση που το δοκιμάσεις, θα θέλαμε να λάβουμε την ανάλογη φωτογραφία στο inbox μας με την υπόσχεση να τη δημοσιεύσουμε με καμάρι!

xx