Μετά το ντύσιμο και τα μαλλιά, τα νύχια ακολουθούν πιστά τις εναλλαγές των εποχών και των trends. Το nail art κάνει το μανικιούρ σου έργο τέχνης που τραβάει τα βλέμματα στη σχολή/στη δουλειά/στην έξοδο αλλά - φυσικά - και στο instagram. Ω ναι, τα εντυπωσιακά νύχια είναι της μόδας χωρίς καμία αμφιβολία και τα βαρετά δεν έχουν καμιά θέση πια στη ζωή μας! *τσεκάρει τα νύχια της*

1. Cuticle Art. Μπορεί να μην πρόκειται για ένα καινούριο σχέδιο, αλλά σίγουρα ανήκει στα επικρατέστερα γι' αυτό το φθινόπωρο (και χειμώνα). Το στυλ που προσδίδει είναι αρκετά girly, σοφιστικέ και σικ και θα στο πρότεινα για εκείνη την εκδήλωση που έχεις να πας με τη δουλειά σου ή για το ραντεβού με τον τύπο - είναι τόσο εντυπωσιακό όσο πρέπει αυτό το μανικιούρ και πολύ μας αρέσει.

2. Floating Spots. Η' πιο απλά: διάσπαρτες κουκίδες, που είναι πιο παχιές κι ακανόνιστες και γι' αυτό κάνουν τα νύχια σου πολύ πιο ενδιαφέροντα. Ιδανικά, ταιριάζουν με το μικρό μαύρο φόρεμα σε μια έξοδο για ποτό με τις φίλες σου και μεταξύ μας τώρα, τους αξίζει κιόλας ένα ποστ στο instagram! Extra tip: Σίγουρα είναι το πιο εύκολο από τα 5 nail arts όποτε προτείνω να το προσπαθήσεις μόνη σου, μιας κι απλά ρίχνεις λίγο βερνίκι όπου θες αρκεί φυσικά να κινείσαι αυστηρά στην άκρη του νυχιού - τόσο απλό!

3. Split - Tip Colorblocking. Το κλασικό κι αγαπημένο μας γαλλικό μανικιούρ παίρνει χρώμα και τσαχπινιά και δίνει στο φθινοπωρινό μας look μια νότα από καλοκαίρι. Η άκρη του νυχιού μοιράζεται ανάμεσα σε δυο αποχρώσεις (όχι απαραίτητα σχετικές) και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

4. Geometric Lines. Όπως ήδη θα ξέρεις η γραμμή στη μέση του νυχιού το κάνει να δείχνει πιο μακρύ ενώ η δεύτερη ακριβώς δίπλα, προσθέτει την αντίθεση και το "κάτι παραπάνω" που χρειάζεται αυτό το μανικιούρ που εγκαινιάζει τη νέα σεζόν. Επίλεξε τα χρώματα που σου αρέσουν και προσπάθησέ το, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις!

5. Sparkle nails. Αυτό κι αν είναι nail art - μα πόση τέχνη χρειάζεται να επιστρατεύσεις για να το πετύχεις τέλος πάντων; Χρώματα που ταιριάζουν στο mood του χειμώνα, αποχρώσεις που ενώνονται, γραμμές που εντυπωσιάζουν. Κακά τα ψέματα, αν δεν έχεις το σούπερ σταθερό χέρι, καλύτερα να εμπιστευτείς το μανικιούρ σου στα χέρια μιας ειδικού.

xx