Εχουμε μιλήσει άπειρες φορές γι' αυτή τη φανταστική ταινία που ακούει στο όνομα "Απλώς δε σε γουστάρει" και η αλήθεια είναι ότι μας άνοιξε τα μάτια και μας έκανε να πιστέψουμε ότι αρκετά συχνά τα πράγματα είναι πολύ απλά απ' ότι νομίζουμε (ή θέλουμε να νομίζουμε). Όταν δε σου στέλνει και νομίζεις ότι το κάνει επειδή κομπλάρει, όταν δε σε κοιτάει και νομίζεις ότι το κάνει επειδή ντρέπεται ή όταν κάνει λες και δεν υπάρχεις στο χάρτη και νομίζεις ότι το κάνει για να κολλήσεις, εκείνος μπορεί πολύ απλά να μη νιώθει έτσι όπως θα ήθελες. Κάποιες φορές μας βολεύει να ερμηνεύουμε κάποιες συμπεριφορές με τρόπο που να μας καθησυχάζει και να μας δίνει θάρρος - αυτοάμυνα πρέπει να λέγεται αυτό. Από την άλλη, μήπως υπάρχουν συμπεριφορές που ουρλιάζουν από μόνες τους ότι ο τύπος δεεεεν;

Αποτέλεσμα εικόνας για he's just not that into you γιφ

1. Δε στέλνει σχεδόν ποτέ από μόνος του (ή έστω, στέλνει εξαιρετικά σπάνια). Η επικοινωνία είναι μια αμφίδρομη διαδικασία, αν στέλνεις μόνο εσύ, τότε αυτή η μη ανταπόκριση του λέει (πάρα) πολλά. Α ξέχασα να σου πω, δεν κοιτάμε μόνο όσα λέει ο τύπος που μας ενδιαφέρει, αλλά κυρίως όσα δε λέει - γιατί δεν τον απασχολεί μάλλον να τα πει. Ιδανικά, θα έπρεπε να στέλνει κάθε φορά που στέλνεις κι εσύ, γιατί μια αναλογία 5 εσύ 1 αυτός δε μας βοηθάει. Ειδικά όταν βρίσκει χαζές δικαιολογίες, του στυλ "έχασα όλες μου τις επαφές",  για να αιτιολογήσει τα μηνύματα που ΔΕ στέλνει, μάλλον πρέπει να σταματήσεις κι εσύ να ασχολείσαι μαζί του.

Αποτέλεσμα εικόνας για he's just not that into you γιφ

2. Οι φίλοι και η οικογένεια του δεν ξέρουν καν ότι υπάρχεις. Γι'αυτό άλλωστε, κι όταν τον πετυχαίνεις με παρέα ή με τον αδερφό του σου μιλάει τυπικά λες και δεν έχετε πει και 2-3 κουβέντες παραπάνω. Η' δε συνηθίζει να τα λέει γενικότερα αυτά ή πολύ απλά το ότι μιλάτε δε σημαίνει τίποτα παραπάνω γι' αυτόν.Κι άσε την οικογένεια, αυτό να το καταλάβω, αλλά να μην το λέει στους φίλους του; Χμμμ. Ύποπτο. Γενικά, να θυμάσαι ότι συνήθως στους τρεις μήνες που βγαίνεις με κάποιον, αρχίζεις ήδη να γνωρίζεις μερικά άτομα από τον πολύ στενό του κύκλο - φυσικά, αν αυτό δε συμβεί, να παραξενευτείς.

Αποτέλεσμα εικόνας για he's just not that into you γιφ

3. Δεν πολυμιλάει για τη ζωή του. Βγήκατε, σε φίλησε, χαζομιλάτε που και που (επειδή εσύ στέλνεις), τον πέτυχες ξανά, πάααλι κάνατε κάτι και το στόρι σας κυμαίνεται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνει στη ζωή του, αν βγαίνει με άλλες, αν έχει σκοπό να βρει δουλειά στο εξωτερικό, αν σκέφτεται να συνεχίσει τι σπουδές του, τί πο τα. Πολύ κακό αυτό. Να μου το θυμηθείς. Πάρα πολύ κακό.

xx