Ολες θα θέλαμε να ήμασταν η Gigi Hadid έστω και μια μέρα. Αλλα αν πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η πιθανότητα να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί και να είμαστε supermodel, να τα έχουμε με τον Zayn Malik και να πάμε για shopping με την κολλήτή μας, την Taylor Swft, είναι μηδαμηνές! Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φάμε μια μέρα σαςν την Gigi (με την ελπίδα αυτό, μαζί με μπόλικη γυμναστική) να μας βοηθήσει κάποτε να αποκτήσουμε και το κορμί της! Να λοιπόν τι τρώει εκείνη, από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε μέρα:

Πρωινό

«Προσπαθώ να παίρνω πρωινό πάντα πριν ξεκινήσω για να κάνω οτιδήποτε άλλο. Σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, έχουν φανταστικά αυγά scrambled με μπέικον και φρυγανισμένο ψωμί. Και πάντα πίνω πορτοκαλάδα και καφέ το πρωί». Όταν ετοιμάζει η ίδια το πρωινό της φτιάχνει ακριβώς το ίδιο, με μια μικρή πσοθήκη που της έμαθε το αγόρι της: «Επειδή είναι Βρετανός, με έχει έχει συνηθίσει να βάζω και φασόλια στο πρωινό μου».

Μεσημεριανό

Επειδή συνήθως γυμνάζεται το πρωί, μέχρι να φτάσει το μεσημέρι, η Gigi είναι αρκετά πεινασμένη. «Το σύνθημά μου, σε ό,τι αφορά το φαγητό είναι: τρώγε σωστά για να είσαι λεπτή και ένα μπέργκερ για να διατηρήσεις τα λογικά σου. Όταν λοιπόν θέλω να φάω ένα μπέργκερ, θα πάω να το φάω. Διαφορετικά, αν θέλω κάτι πιο υγιεινό θα προτιμήσω μια σαλάτα με ρόκα, την οποία λατρεύω και θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα.

Απογευματινό

Αποτέλεσμα εικόνας για gigi hadid gif

Ναι, λοιπόν, η Gigi το απόγευμα τρώει παγωτό -και γι' αυτό τη λατρεύουμε ακόμη περισσότερο! «Μια μέρα έβαλα τα κλάματα επειδή το αγαπημένο μου παγωτατζίδικο ήταν κλειστό» παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar. «Έκτοτε, φροντίζω να παίρνω με το κιλό για να έχω πάντα στο σπίτι»!

Δείπνο

Όταν είναι στο σπίτι το βράδυ, της αρέσει να μαγειρεύει και να βλέπει ταινίες. Εάν όμως κανονίσει να βγει για φαγητό, το πιθανότερο είναι να πάει για σούσι.

 

Για να συνοψίσουμε: μπέργκερ, παγωτό και σούσι! Οκ, ευχαρίστως να τρώω κι εγώ σαν τη Gigi Hadid!