Oλες ζηλεύουμε το στυλ των fashion bloggers κι όλες έχουμε διαπιστώσει πως οι άψογες κάθε φορά εμφανίσεις τους στην πράξη δεν είναι τόσο ανεπιτήδευτα εύκολες όσο φαίνονται στις φωτογραφίες. Εάν θέλεις κι εσύ να δείχνεις τόσο στυλάτη και περιποιημένη όπως αυτές, ξεκίνησε με τα tips που σου προτείνουμε. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις απόλυτα, σίγουρα θα αναβαθμίσεις σημαντικά την εμφάνισή σου!

 

Ντύσου σαν να πρόκειται να βγεις φωτογραφία

Αν το καλοσκεφτείς, ο λόγος που οι fashion bloggers είναι πάντα «στην τρίχα» είναι επειδή πρόκειται να φωτογραφηθούν και να τις δουν οι χιλιάδες ή εκατομμύρια followers που τις ακολουθούν. Ακόμα και τις μέρες που νιώθεις ότι απλά θέλεις να ρίξεις κάτι επάνω σου και να φύγεις από το σπίτι, σκέψου ότι αν ήσουν fashion blogger θα έπρεπε να βγάλεις μερικές καινούριες λήψεις για το blog σου. Λοιπόν, τι θα μπορούσες να κάνεις για να διορθώσεις αυτό το look;

 

Γίνε expert στο layering

Είναι κάτι που όλες οι fashion blogger γνωρίζουν να χειρίζονται πολύ καλά. Σπάνια θα δεις κάποια να φοράει μόνο ένα τζιν κι ένα T-shirt. Το πιο πιθανό είναι να έχουν προσθέσει ένα σωρό ακόμα layers προκειμένου η συνολική εμφάνισή τους να δείχνει περίπλοκη και σοφιστικέ. Βάλε κι εσύ μια ζακέτα πάνω από το tank top ή ακόμα κι ένα μίνι φόρεμα πάνω από το τζιν σου για να δώσεις βάθος στο στυλ σου.

 

Μην περιορίζεσαι σε ένα στυλ

Μπορεί να σου αρέσει να φοράς μαύρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείς κάθε μέρα ντυμμένη στα κατάμαυρα ούτε ότι δεν μπορείς να ρίχνεις μερικές πινελιές χρώματος εδώ κι εκεί. Ακόμα κι αν έχεις καταλήξει στο ποιο είναι το στυλ που προτιμάς περισσότερο, είσαι ακόμα πολύ μικρή για να μην πειραματιστείς και με άλλα που μπορεί να διαπιστώσεις ότι σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Φόρεσε τζιν με κάτι λευκό

Είναι ο πιο ασφαλής συνδυασμός, ιδανικός για την εποχή και λατρεμένος από όλες τις fashion bloggers της υφηλίου. Απλά φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν με ένα λευκό T-shirt, μια άσπρη αέρινη μπλούζα ή ένα λευκό πουκάμισο. Ακόμα καλύτερα, αντί για παντελόνι φόρεσε μια τζιν φούστα που είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

 

Βάλε ένα δερμάτινο τζάκετ πάνω από... οτιδήποτε

Θα έχεις ίσως προσέξει ότι όλες οι fashion blogger διαθέτουν ένα δερμάτινο τζάκετ! Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το προσωπικό στυλ τους, είναι το αγαπημένο τους πανωφόρι. Και δεν έχουν άδικο. Ακόμα και πάνω από το πιο «βαρετό» σύνολο, προσδίδει στην εμφάνιση ένα ιδιαίτερο και πολύ εκλεπτισμένο στυλ στη στιγμή. Και μπορείς να το συνδυάσεις με οτιδήποτε: από το girly '70s φόρεμά σου μέχρι ένα πιο «αυστηρό» look γραφείου ή οτιδήποτε φοράς στη βραδινή σου έξοδο.

 

Φόρεσε ένα καπέλο

Εάν είσαι σαν τις περισσότερες από εμάς μάλλον θα φοράς καπέλο μόνο το καλοκαίρι όταν πηγαίνεις στην παραλία -άντε και το χειμώνα τις μέρες που κάνει πραγματικά πολύ κρύο. Οι fashion bloggers δεν περιμένουν να κάνει πολύ ζέστη ή πολύ κρύο για να βάλουν καπέλο! Το φορούν απλά για να προσθέσουν έξτρα πόντους στο στυλ τους! Κάνε κι εσύ το ίδιο.

 

Δοκίμασε ένα στυλ που ποτέ δεν είχες σκεφτεί να φορέσεις

Πολλές φορές παρατηρούμε το στυλ των άλλων και σκεφτόμαστε «εγώ ποτέ δεν θα φορούσα κάτι τέιοιο». Κάνε ένα πείραμα. Βρες ένα τέτοιο ρούχο (από αυτά που δεν θα φορούσες ποτέ) και αγόρασέ το ή έστω δοκίμασέ το σε ένα κατάστημα. Οι fashion bloggers πειραματίζονται συνέχεια με ρούχα που κι εσένα συχνά σου φαίνονται ότι δεν θα σου ταίριαζαν. Εκείνες δείχνουν υπέροχες! Πιθανότατα, το ίδιο θα κάνεις κι εσύ!