Το θέμα τακούνι πονάει. Και πονάει πολύ. Είστε εσείς που τα περπατάτε με άνεση, χάρη και στιλ. Είμαστε και εμείς που σε κάθε βήμα νιώθουμε ότι θα μπουρδουκλωθούμε και θα φάμε τα μούτρα μας. Ω ναι, ζηλεύω όλες εκείνες που τα φοράνε από το πρωί, που κάνουν διαδρομές (όχι αστεία) και είναι όπως θα έλεγε κανείς "καθώς πρέπει". Το τακούνι, όπως και να το κάνουμε, σου δίνει άλλον αέρα, πιο θηλυκό, πιο χαριτωμένο, πιο, πιο, πιο. Βγάζω τα sneakers μου που τα φοράω όλη μέρα, κάθομαι και γράφω για εσάς που τα φοράτε και τα χαίρεστε: αλήθεια, το ξέρατε ότι αποκαλύπτουν αρκετά για την προσωπικότητα σας;

Βρες τι θα φορούσες από τα παρακάτω και διάβασε τι έχει να πει για σένα!

1. Χαμηλά, τύπου παλιάς εποχής. Ξέρεις να ψωνίζεις έξυπνα, να συνδυάζεις τέλεια τα ρούχα σου και έχεις ιδιαίτερο στιλ. Φυσικά, βάζεις σε προτεραιότητα και την άνεση (και είμαστε μαζί σου για ευνόητους λόγους!).

2. Πλατφόρμες. Θέλεις να εντυπωσιάζεις, χωρίς όμως να ταλαιπωρείσαι και να επιβαρύνεις τα πόδια σου. Ένας λόγος που αγαπάς μια στάλα παραπάνω το καλοκαίρι είναι επειδή οι πλατφόρμες δίνουν και παίρνουν. Κάνεις σοφές επιλογές, έχεις πρακτικό μυαλό κι αγαπάς τα νέα trends.

3. Αυστηρό ψηλοτάκουνο μποτάκι. Συγκροτημένη, με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία. Ο χαρακτήρας και το βήμα σου αποπνέουν έναν αέρα σιγουριάς που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

4. Γόβα στιλέτο. Θέλει ταλέντο και καλή ισορροπία - σίγουρα διαθέτεις απ' αυτά. Τραβάς τα βλέμματα και η εμφάνιση σου έχει πάντα κάτι το εντυπωσιακό. Δε ντύνεσαι βαρετά, κάθε ντύσιμο σου είναι κι ένα statement. Αν νιώθεις άνετα που είσαι στο επίκεντρο της προσοχής; ΦΥ ΣΙ ΚΑ!

5. Τακούνια σε έντονα χρώματα. Για σένα μόδα σημαίνει χρώμα, λάμψη, διαφορετικότητα. Κοινωνική, με έντονη προσωπικότητα, χιούμορ και ζωντάνια. Τα μαρτύρησε όλα το παπούτσι σου!

6. Chunky τακούνι. Θες να ξεχωρίζεις από το πλήθος αλλά και να πειραματίζεσαι αρκετά με το ντύσιμό σου. Δοκιμάζεις κάθε τάση, βάζοντας φυσικά τη δική σου πινελιά, ενώ δε φοβάσαι να ρισκάρεις. Οι φίλες σου τρέχουν σε σένα για κάθε στιλιστική τους απορία κι εσύ είσαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις. Well done!

7. Chic PeepToes. Άνεση; Ποια άνεση; Βάζεις πάνω απ' όλα το στιλ και την εμφάνιση σου, ακόμη αν αυτο σημαίνει αφόρητους πόνους στα πόδια και το αίσθημα "κάθε βήμα και μια μαχαιριά" στις περισσότερες εξόδους σου. Χαλάλι!

8. Cut Out Heels. Δίνεις βάση στη λεπτομέρεια, γι' αυτό και προσέχεις το ντύσιμο σου σε υπερβολικό βαθμό. Δεν επενδύεις σε τίποτα που θεωρείς κοινό, αλλά προτιμάς τα διαχρονικά κομμάτια. Δεν ψωνίζεις με ιδιαίτερη προσοχή, μιας και είσαι των γρήγορων αποφάσεων. Αν κρίνω από τους πόντους του τακουνιού, σίγουρα είσαι κι αρκετά τολμηρή!