Αγναντεύοντας μερικές σεζόν πίσω, ανακαλύπτουμε ότι ο  μινιμαλισμός έχει επικρατήσει στη μόδα για να κάνει τις γραμμές ξεκάθαρες κι απλές, με το μαύρο να έχει σταθερά την τιμητική του και με μερικά statement κομμάτια να ανεβάζουν στα ύψη ακόμη και το πιο casual ντύσιμο. Διατηρώντας αυτή την απλότητα στο ντύσιμο, βρίσκουμε μερικές ξεχωριστές τσάντες που θα βάλουν την τελευταία και καθοριστική πινελιά στην εμφάνιση μας. Οι τσάντες που ακολουθούν είναι κι αυτές που θα κρατηθούν όσο καμία άλλη μέσα στη χρονιά που ήδη διανύουμε:

1. Chain - link. To 2015 ήταν ξεκάθαρα αφιερωμένο στις saddlebags, για να έρθει το '16 και να καθιερώσει αυτές με την αλυσίδα. Δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να την αποκτήσεις πάντως, μπορείς να βολευτείς και με μία οικονομική αλλά στιλάτη τσάντα.

2. Micro bag. Από τις πιο χαριτωμένες και δυσλειτουργικές τσάντες που θα βρεις στην ντουλάπα σου. Θα κάνει πολύ πιο funky ένα απλό ντύσιμο, αλλά ενδέχεται να κρατάς κινητό, κλειδιά και ακουστικά γιατί αλλιώς δεν παίζει να χωρέσουν όλα αυτά στο μικρότσαντο σου. Φυσικά, αν έχει και pom pom ακόμη καλύτερα!

3. Top - handle lady bag. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η συγκεκριμένη τσάντα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Η αλήθεια είναι ότι από τη δεκαετία του '70 και μετά κάνει συχνά - πυκνά το comeback της. Ιδανική για το office preppy look σου!

4. Structured Backpack. Επέστρεψε για τα καλά αυτή η τσάντα και μας κάνει να νιώθουμε αιώνιες μαθήτριες/φοιτήτριες, κόβοντας μας μερικά χρόνια. Νομίζεις ότι φαίνεται υπερβολικά casual; Εγώ λέω να πας στο γραφείο μ' αυτό το σακίδιο!

5. Οτιδήποτε με tassels. Όπως και με τα πέδιλα, τα tassels στις τσάντες τις κάνουν απλά ένα τρελό must - have γι' αυτή τη χρονιά. Αν είσαι κιόλας δημιουργική από τη φύση σου, προτείνω να βρεις μια βαρετή καφέ τσάντα που δεν κρατάς πια και να τις προσθέσεις τα tassels που χρειάζεται!

xx