Το τι περνάμε κάθε μήνα, μόνο εμείς το ξέρουμε. Πρήξιμο στην κοιλιά, κράμπες, λιγούρες, πόνοι παντού. Ε είπαμε να διασκεδάσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, έτσι ώστε να ξεχαστούμε λίγο και να δώσουμε άλλο στιλ στην περίοδο μας - ναι, ακόμη κι όταν πονάς, κάντο με στιλ. Αφιερωμένο σε σένα που είσαι στην πρώτη μέρα περιόδου και θες να φας ό,τι γλυκό υπάρχει στο ψυγείο σου (με την ελπίδα να γελάσεις λίγο).

1. Napkin clutch. Αλήθεια, θα μπορούσες να φανταστείς ότι υπάρχει τσάντα που θυμίζει τόσο πολύ σε σερβιετάκι; Σίγουρα πάντως δεν έχεις καμία δικαιολογία αν φύγεις από το σπίτι χωρίς να πάρεις 1-2 σερβιέτες μαζί σου.

2. Pad&Tampon toy. Ένα ωραιότατο δώρο για την αδερφή σου που δεν έχει ακόμη περίοδο και δεν μπορεί να καταλάβει τι δράμα περνάς κάθε μήνα. Προφανώς και είναι χιουμοριστικό, περισσότερο θα γελάσεις εσύ, παρά αυτή.

3. Cloth pad. Κι αν δεν είσαι και τόσο φαν των Minions πια, δεν πειράζει, δε θέλω να μου ταράζεσαι.

4. Hand painted PMS plate. Τα γλυκά που θα φας αυτές τις μέρες, θα έχουν άλλη χάρη. Μη μου πεις ότι δεν έχεις ασταμάτητες λιγούρες για 5-6 μέρες τουλάχιστον!

5. Shark attack period panties. Πρώτον, λόγω της επίθεσης που δέχεται το σώμα σου. Δεύτερον, επειδή γίνεσαι πολύ πιο άγρια κάτι τέτοιες μέρες και δεν τολμάει να σου μιλήσει άνθρωπος.

6. Pink tampon pin. Το λες και χαριτωμένο. Ιδανικό δώρο για τη φίλη σου που γκρινιάζει όσο καμία άλλη λίγες μέρες πριν και μετά από την περίοδο, όσο και κατά τη διάρκεια φυσικά.

7. Heavy flow pin. Πώς αλλιώς θα προειδοποιείς τον άμαχο πληθυσμό για τις δύσκολες μέρες που περνάς;

8. Fertility tracking bracelet. Ε αυτό ομολογώ πως δεν το είχα ξαναδεί. Φαίνεται αρκετά χρήσιμο πάντως μιας και σε βοηθάει να εντοπίζεις τις γόνιμες μέρες σου.

9. Bloody tampon pet toy. Ό,τι πρέπει για το σκύλο σου που ζητάει βόλτα και δεν έχεις απάντηση να του δώσεις που σέρνεσαι όλη μέρα. Πλάκα κάνω, το πολύ πολύ να έχει την ψευδαίσθηση ότι μασουλάει την κάλτσα σου!

Τα παραπάνω θα τα αναζητήσεις στο etsy.com και κουράγιο!!