Είπα να ξεπεράσω για ένα ακόμη άρθρο το κόλλημα μου με το δικό μου ζώδιο και να μιλήσω αντικειμενικά για τους Ιχθείς. Σε τριγυρίζει ένας απ' αυτούς και δεν ξέρεις τί να κάνεις; Ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάποια μυστικά του ζωδίου που παίζει να έχει και ο τύπος που σ΄ενδιαφέρει; Ορίστε, λοιπόν, διάβασε τα παρακάτω και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει κάτι καλό!

Ποιές είναι οι 6 αλήθειες για τους Ιχθείς;

1. Θα σε συναρπάσουν. Δε θα προσπαθήσουν με κλισέ κινήσεις να σε κερδίσουν. Η φαντασία τους οργιάζει και βρίσκουν πάντα ξεχωριστούς τρόπους για να εκφραστούν.

2. Έχουν ευαισθησίες. Σαν τους Καρκίνους ένα πράγμα. Μην είσαι σκληρή μαζί τους γιατί τα παίρνουν όλα κατάκαρδα. Όπως μπορείς να φανταστείς κι εσύ, ένα τόσο ευαίσθητο αγόρι θα σε προσέξει κυριολεκτικά σαν τα μάτια του!

3. Σκέφτονται πολύ πριν πράξουν. Δε θα κάνουν τίποτα πριν το καλοσκεφτούν, κυρίως γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν διαφορετικά. Κάπου εδώ μπορεί να γίνουν και λίγο κουραστικούληδες αναλύοντας τα πάντα, δεν πειράζει όμως, τους συγχωρούμε.

4. Καθόλου εγωιστές. Ίσα ίσα, θα σε προσέξουν όσο κανείς άλλος. Θα σε βοηθήσουν όποτε τους χρειαστείς και θα είναι πάντα δίπλα σου, είτε σε βλέπουν ερωτικά είτε φιλικά.

5. Πολύ αφοσιωμένοι. Αν τα φτιάξεις μαζί τους, θα είναι κυριολεκτικά ταγμένοι στη σχέση σας. Και κάπως έτσι θα σε κάνουν να κολλήσεις κι εσύ μαζί τους, οπότε αν δεν είσαι έτοιμη για (μακροχρόνιες) σχέσεις, να είσαι ξεκάθαρη από τη αρχή. Μην το πληγώσεις αυτό το ζώδιο, ευχή και κατάρα σου δίνω. Να ξέρεις είναι πάρα πολύ πιστοί, δεν ξέρω αν το τόνισα αρκετά.

6. Έχουν ένστικτο. Δύσκολα θα τους κοροϊδέψεις, γιατί ξέρουν από την αρχή ποιό άτομο αξίζει και ποιό όχι. Αν σ' εμπιστευτούν, λοιπόν, θα είναι επειδή κέρδισες την εμπιστοσύνη τους και το μυαλό τους και τα πάντα.

xx