Η πρώτη σχέση είναι αρκετά καθοριστική για διάφορους λόγους. Αν μείνεις για πάντα μ' αυτόν που ''θα τα φτιάξεις'' γύρω στο γυμνάσιο/λύκειο σημαίνει ότι βρήκες με την πρώτη το άλλο σου μισό. Αν φας τα μούτρα σου μπορεί να αποφύγεις τις σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, να τα βάλεις με κάθε αρσενικό που θα βρεθεί μπροστά σου και να αποκτήσεις μια τέρμα αρνητική γνώμη γι' αυτό το θέμα. Η δικιά μου γνώμη είναι (αφού πάθαμε και μάθαμε) να μη βιαστείς γι' αυτή την πρώτη σχέση, ίσα ίσα όσο περιμένεις άλλο τόσο καλύτερα είναι για σένα και την ψυχική σου ηρεμία. Μήπως είσαι πολύ μικρή για να μπεις σε σχέσεις και τέτοιες επισημότητες; Μήπως να χαρείς λίγο τη single ζωή σου όσο είναι καιρός; Τα φτιάχνεις μαζί του επειδή σου αρέσει μόνο εμφανισιακά ή επειδή σου κάνει και ως άνθρωπος; Ε όταν τα απαντήσεις όλα αυτά, έχεις την άδεια και την ευχή μου να τα φτιάξεις με όποιον θες. Οι κουλές σκέψεις που θα κάνεις στην πρώτη σου σχέση είναι ένα αναπόφευκτο κακό πάντως. Οτιδήποτε σκεφτείς από τα παρακάτω είναι απολύτως λογικό, δηλαδή μην ανησυχείς, δεν τρελάθηκες (ακόμη).

1. Τι να λέει άραγε στους δικούς του; Λες να μην περνάει τόσο καλά όσο δείχνει και να το λέει μόνο σ' αυτούς;

2. Κι αν του κάνουν πλύση εγκεφάλου για να με χωρίσει; Μα θα κρατήσει τόσο λίγο η πρώτη μου σχέση!

3. Και δηλαδή μπορώ να τον λέω αγόρι μου; Έτσι στο άσχετο; Μήπως είναι πασέ βρε παιδιά;

4. Ελπίζω να μη στείλει κανένα request για relationship status και το δουν όλες οι θείες μου. Θα γίνουμε ρεζίλι με τα σχόλια τους, όχι τίποτα άλλο.

5. Στ' αλήθεια του αρέσω τώρα; Αφού η πρών του ήταν πολύ καλύτερη αντικειμενικά, εμένα τι μου βρήκε; Ας την ξανακοιτάξω στο  facebook μήπως βρω καμιά ατέλεια στο κορίτσι.

6. Σ΄ αγαπώ πότε λέμε; Και βασικά σε ποιό μήνα το λέμε; Κάπου γύρω στο χρόνο; Ας ρωτήσω τη Μαρία που είχε δυο σχέσεις μέχρι τώρα.

7. Θα περπατάμε χέρι - χέρι; Πώς την έχει δει; Λογικά θα ήταν μεγάλη αγένεια να του αφήσω το χέρι για να βγάλω καμιά σέλφι.

8. Λες να μη χωρίσουμε ποτέ και να κάνουμε 5-6 παιδιά; Κάτσε να πάρω την κολλητή μου να μου κάνει καμιά πρόβλεψη.

xx