Τα layers είναι χαριτωμένα και τα αγαπάμε ένα τσακ παραπάνω, είτε πρόκειται για στρώσεις από μπλούζες είτε για στρώσεις από cosy πανωφόρια. Δεν έχει σημασία αν δεν κάνει και τόσο κρύο πια, από τη στιγμή που θα μάθεις να κάνεις το σωστό layering, το λιγότερο που μας ενδιαφέρει είναι τα καιρικά φαινόμενα. Ακολούθησε τα παρακάτω tips και δε θα χάσεις:

Leather Jacket + Sleeveless Coat. Αυτό το αμάνικο γιλέκο, πολύ πρακτικό για άνοιξη/φθινόπωρο, τρομερά άχρηστο για το χειμώνα. Προκειμένου να το έχεις στην ντουλάπα σου και να μην το αξιοποιείς, προτείνω να το φορέσεις με το δερμάτινο τζάκετ σου.

Leather Jacket + Cocoon Coat. To ίδιο σκεπτικό με πάνω ισχύει και εδώ, με τη διαφορά πως το συγκεκριμένο ντύσιμο θα είναι σίγουρα πιο ζεστό αν σκεφτείς ότι έχει διπλό μανίκι. Φαίνεται πιο άνετο και χαλαρό, ό,τι πρέπει για τη βόλτα σου ή ακόμη και το κρύο πρωινό στο γραφείο.

Light Down Jacket + Boucle Coat. Σου δίνει χρώμα αυτό το ροζ, παράπονο δεν έχω. Όλο μαύρα και καφέ, καμία πρωτοτυπία στα ρούχα του χειμώνα δεν υπάρχει πια. Μια καλή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις τόσο σε χρώμα, όσο και σε ύφασμα. Μην αγχώνεσαι ότι θα βγει εκτός εποχής, it won't!

Belted Crop Coat + Mid - Length Coat. Όλο και πιο συχνά παρατηρείται αυτή η τάση και μου αρέσει πολύ θαρρώ. Δεν ταιριάζει καθόλου σε ηλιόλουστες μέρες - γιατί θα λιώσεις από τη ζέστη - αλλά αν τυχόν κρυώσει ο καιρός, βρες ένα λόγο να βγεις μόνο και μόνο για να το λανσάρεις! Εγκρίνω το double coating, αρκεί να το ταιριάξεις με αποχρώσεις της ίδιας οικογένειας.

Jean Jacket + Wool Coat. Ωραίο το turtleneck, δε λέω, μπορείς όμως να κάνεις ΤΗΝ έκπληξη και να το "φορτώσεις" με το τέλειο layering. Κάνε την αρχή μ' ένα τζιν πουκάμισο κι αμέσως από πάνω σειρά έχει το μάλλινο παλτό σου. Οπτικά δε θα είναι too much, αλλά λέω να το κρατήσεις για μια πραγματικά κρύα μέρα - ο χειμώνας δεν τελείωσε ακόμη!

Leather Jacket + Fur Vest. Σε περίπτωση που έψαχνες εναλλακτική για το ζιβάγκο σου, νομίζω πως τη βρήκες! Δερμάτινο κι από πάνω faux fur γιλέκο που είναι και της μόδας. 

Blazer + Suede Coat. Αν επιλέξεις αυτό, φήμες λένε ότι προτιμάς τα πιο safe βήματα στο στιλ σου. Ντύσου σαν κρουασάν, λοιπόν, με τις άπειρες στρώσεις σου. Το κλειδί γι' αυτό το ντύσιμο είναι τα πολλά και λεπτά layers: turtleneck, πουκάμισο, blazer και παλτό.

xx