Κοντή ή μακριά, pencil ή και λίγο πιο άνετη, μια δερμάτινη φούστα δε θα πρεπε να λείπει από την ντουλάπα σου. Αποτελεί ένα από τα κομμάτια - κλειδιά του ντυσίματος σου, ικανό να σε ξελασπώσει όταν δεν έχεις τίποτα άλλο να φορέσεις - και γιατί να μην είναι δηλαδή η πρώτη σου επιλογή εξαρχής; Έχεις τις αμφιβολίες σου κι εσύ, σε ξέρω. Αν σου φαίνεται πολύ formal για την ηλικία σου, έχω να πω ότι το μυστικό είναι να μάθεις να τη συνδυάζεις σωστά. Η δερμάτινη φούστα δεν έχει ηλικία αν ξέρεις πώς να τη φοράς!

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για τη leather φούστα σου κι εσύ διαλέγεις αυτές που θα σου κάνουν το κλικ!

Layers, layers, layers. Κάπως έτσι η φούστα σου θα δείχνει σούπερ cozy. Τι χρειάζεσαι; Καλσόν, πουλόβερ, ankle boots, το αγαπημένο σου blazer, άντε κι ένα κασκόλ αν επιμένεις ότι κάνει πολύ κρύο.

Cropped πουλόβερ και ψηλόμεση δερμάτινη φούστα. Μπορείς να βάλεις τακούνια και μερικά κοσμήματα για να κάνεις το ντύσιμο σου πιο επίσημο σε περίπτωση που το σηκώνει η περίσταση.

Bonjour και σε σένα. (Υπερ)αγαπώ αυτά τα πουλοβεράκια με τις γαλλικές λέξεις - σε κάνουν να νιώθεις λίγο Παριζιάνα (ούτε καν δηλαδή, αλλά λέμε τώρα). Πάντως κάνουν τη δερμάτινη φούστα σου μια στάλα πιο girly!

Pleated Leather Skirt, ούτε pencil ούτε skater. Κολακεύει εξίσου και σένα με τα (μικρά) πιασίματα. Με cropped πουλόβερ ή μπλούζα, με πουκάμισο ή T-shirt, η pleated skirt δεν είναι δύσκολη στους συνδυασμούς.

Midi leather skirt, για εκείνο το ραντεβού σου. Mε τις γόβες σου και ένα μαύρο cropped top, νομίζω πως δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να ξεχωρίσεις. Ίσως να βάλεις κανένα κόσμημα για να σπάσει η μαυρίλα μόνο (δεν είναι υποχρεωτικό).

Πιο girly γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Πουλόβερ μέσα από τη φούστα, ζώνη και τα μποτάκια που πήρες στις εκπτώσεις. Στα κολιέ, λέμε ναι.

Over the knee boots χωρίς δεύτερη σκέψη. Σ' αυτή την περίπτωση μπορείς να μη βάλεις καθόλου καλσόν (αν και ενδέχεται να κρυώσεις πολύ) ή να βάλεις ένα στο χρώμα του δέρματος. Επιλέγεις ένα μακρύ και φαρδύ πουλόβερ, που να πέφτει όμως τέλεια πάνω στη φούστα σου και να φτάνει ακριβώς στο σημείο που θέλουμε (βλέπε φωτογραφία). 

Leather Skirt & Rock n Roll. Δεν είναι και καμιά φιλοσοφία η δερμάτινη φούστα, μπορείς να τη φορέσεις ακόμη και με το πιο ροκ μπλουζάκι που έχεις - ναι αυτό με το συγκρότημα που είχες κλέψει από την ντουλάπα του πρώην σου. Αν είναι πιο μακρύ/φαρδύ, απλά το στρώνεις καλά μέσα από τη φούστα. Αν είσαι βέβαιη ότι δε θα τα ξαναβρείτε, μπορείς να το κόψεις κιόλας.

*Για περισσότερες ιδέες, ρίξε μια ματιά στη photo gallery!

xx

Φωτογραφίες