Νιώθουμε σαφώς πολύ καλύτερα μετά το γυμναστήριο, το χορό ή το τρέξιμο. Απ' ότι φαίνεται, πέρα από όλα τα υπόλοιπα καλά που μας κάνουν, υποβοηθούν και το στιλ μας. To sporty look στα μαλλιά βρίσκεται στο επίκεντρο των hair trends, ενώ και το μακιγιάζ του γυμναστηρίου (ή έστω το πως καταντάει το δέρμα μας μετά από έντονη άσκηση) μπαίνει δειλά δειλά στα must ενός trendy μακιγιάζ.

Φήμες λένε, λοιπόν, πως αυτό το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο, που έχει ιδρώσει και έχει ταλαιπωρηθεί μέχρι αηδίας, αποτελεί ένα makeup trend που θα τιμήσουμε αρκετά φέτος. Σε περίπτωση που δε γυμνάζεσαι, τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο για να βρεις το θάρρος και να γραφτείς σε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Έχεις μερικούς μήνες ακόμη, αλλά στο υπογράφω ότι μέχρι το Φθινόπωρο/ Χειμώνας '16, αυτή η τάση θα σε έχει φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εγγραφή σου στο γυμναστήριο.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το "no makeup'' μακιγιάζ, ο στόχος είναι να δείχνεις αυτό που επιθυμεί κάθε γυναίκα, ότι δηλαδή μόλις ξύπνησες και μάλιστα χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Ίσως με το πρόσωπο σου να γυαλίζει και να δείχνει κάπως αφυδατωμένο (να δείχνει είπα! όχι να το παραμελείς ώστε να το κάνεις έτσι!). Το Post - Gym Skin είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, λοιπόν - άντε κι ένα τσικ παραπάνω από τις προσδοκίες μας, αφού κάνει τα μάγουλα σου ροζ και χαριτωμένα. Προφανώς και δείχνεις σε όλους πόσο μόχθησες γι' αυτό το σώμα και κάπως έτσι καμαρώνεις που πήγες στο γυμναστήριο - έστω και γι' αυτό το ένα τέταρτο.

To ''hyper - athletic skin'' βγάζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, καθόλου επιτηδευμένο και αρκετά απλό. Ας υιοθετήσουμε αυτό το look όλες μας, εξάλλου, το λιγότερο makeup και η περισσότερη άθληση δεν έβλαψαν ποτέ καμία!

xx