Ηρθε αυτή η μέρα και πολλές φορές, αντί να περάσουμε καλά και να την ευχαριστηθούμε, αντιθέτως κάνουμε λάθη και μιζεριάζουμε…Ποια είναι τα πιο συχνά ατοπήματα των αντρών αλλά και των γυναικών;

Πάμε να τα δούμε:

1.    Το ξεχνάμε

Ε, εντάξει, καλό είναι, στις επετείους, στα γενέθλια και του Αγίου Βαλεντίνου να λέμε και ένα «χρόνια πολλά». Και επειδή συνήθως εμείς οι γυναίκες τα θυμόμαστε, αυτό το λάθος πιο πολύ πάει στους άντρες. 

6 συνηθισμένοι τσακωμοί με το αγόρι σου (που δεν είναι λογικοί)

2.    Του δίνουμε παραπάνω αξία απ’ότι έχει

Αυτό το λάθος, το κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Ναι, είναι μια γιορτή για τους ερωτευμένους, ναι, να δηλώσουμε την αγάπη μας, αλλά, εντάξει, μην τρελαίνεσαι κιόλας. 

7 προβλήματα που ακόμα και τα ευτυχισμένα ζευγάρια αντιμετωπίζουν.

3.    Περνάμε αυτή τη μέρα με τις φίλες μας

Εάν έχεις αγόρι και θέλει να σε δει, κι εσύ κανονίζεις να δεις τις φίλες σου. Δεν είναι και πολύ κομψό.

4.    Δεν παίρνουμε δώρο

Εντάξει, δεν έχει και πολύ σημασία το δώρο, αλλά, ειδικά εάν σου έχει πάρει ο καλός σου και το ξέρεις, καλό είναι να κάνεις μια όμορφη χειρονομία και να του αγοράσεις κι εσύ κάτι.

10+1 χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει αυτός που αγαπάς.

5.    Δεν κάνουμε σεξ

Ε, έχετε βγει έξω, είστε μέσα στα μέλια, κι εσύ δεν έχεις όρεξη για σεξ. Εντάξει, δεν είναι κακό, ούτε πρέπει να δέχεσαι κάτι που δεν θέλεις και να πιέζεσαι, αλλά εάν γενικά περάσατε τέλεια σήμερα, μια ερωτική βραδιά, θα ήταν ότι καλύτερο!

Δες εδώ 15 λάθη που κάνουμε μετά το σεξ!

6.    Εάν είμαστε μόνες, ζηλεύουμε 

Κακώς. Το ότι η κολλητή σου έχει αγόρι και πέρασε μαζί του τη βραδιά, δε σημαίνει ότι δεν θα σου συμβεί κι εσένα ή ότι αυτή είναι πιο τυχερή από εσένα!

7.    Και μας πιάνει κατάθλιψη


Ε όχι δα! Πάρε αμέσως τις ελεύθερες φίλες σου και βγες για ποτό!

Single Life|Τι σε ρίχνει πιο πολύ όταν δεν είσαι σε σχέση;