Είτε πρόκειται να τα δωρίσεις εσύ, είτε θα στα δώσει εκείνος, υπάρχουν μερικές … κακές επιλογές για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ας δούμε για παράδειγμα τα παρακάτω:

1.    Καρδιές… κανονικές

Η καρδιά που όλοι γνωρίζουμε, ναι, αυτή ρομαντική καρδιά, είναι πολύ κοινότοπη για δώρο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ένα ωραίο και πρωτότυπο δώρο είναι σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς… κανονικής. Ναι, σωστά ανατομικά καρδιά, όπως την μαθαίναμε στη βιολογία. Τραγικό.

5 απίθανες προτάσεις για να περάσετε τέλεια στην επέτειό σας.


2.    Πίτσα… σαν καρδιά

Ε, κοίτα, εάν ο καλός σου αποφασίσει για δείπνο να σου κάνει δώρο μια πίτσα, είναι ούτως ή άλλως χάλιας. Και τσιγκούνης. Εάν όμως σου κάνει δώρο πίτσα σε σχήμα καρδιάς , με καρδούλες από ντομάτα ή πεπερόνι πάνω της, τότε ή έχει πολύ… ιδιαίτερο χιούμορ ή απλά είναι ό,τι να ναι.

Δες εδώ 15 κοπλιμέντα που μόνο κοπλιμέντα δεν είναι!

3.    Δονητής Star Wars

Η΄ για να είμαστε πιο ακριβείς…. Star Whores… Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω…. Απλά, χώρισέ τον.


4.    Κουβέρτα με μανίκια

Το δώρο σαν δώρο, εδώ που τα λέμε, δεν είναι τόσο τραγικό. Μη σου πω πως εμένα προσωπικά με έψησε κιόλας, καθώς πολλές φορές έχω ζητήσει μια κουβέρτα όταν είμαι στον καναπέ και βλέπω ταινία σκεπασμένη ενώ παράλληλα προσπαθώ να συνδυάσω φαγητό, ποτό, τσιγάρο και τηλεκοντρόλ. Αλλά εάν στην κάνει δώρο ο καλός σου, μήπως σημαίνει ότι είναι μούχλας και όλη την χρονιά θα την βγάζετε στον… καναπέ;

5.    Μια ευχή


Και τίποτα άλλο. Δηλαδή, τίποτα. Ναι μωρό μου, χρόνια μας πολλά και εντάξει, ναι δεν τα πιστεύεις, γιατί είναι μια αφορμή για να βγάζουν πολλά χρήματα τα ανθοπωλεία, μπλα μπλα μπλα, αλλά αφού ξέρεις πως θα ήθελα ένα λουλούδι ή ένα μικρό δώρο, δεν μπορούσες να μου το προσφέρεις;

Δεν σου φτάνει το χαρτζιλίκι; Δες εδώ!