Ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς ώστε να αρχίσεις να ρίχνεις μερικές κλεφτές ματιές (ή και λίγο πιο μελετημένες) στα trends της επόμενης σεζόν. Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά με δεδομένο ότι η άνοιξη και το καλοκαίρι μας χτυπούν από νωρίς την πόρτα κάθε χρονιά, καλύτερα να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένες για τα nail trends που θα ακολουθήσουν. Το σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα, τα νύχια καλό θα ήταν να εναρμονιστούν με τις αποχρώσεις του μακιγιάζ μας. Ποιά είναι τα υπόλοιπα nail trends που θα δούμε τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '16; Αν ήθελα να δώσω μερικές λέξεις - κλειδιά, αυτές θα ήταν: μινιμαλισμός, ιδιαιτερότητα, χρώματα, γαλλικό μανικιούρ, nude και ρίγες.

1. Το ''νέο'' γαλλικό μανικιούρ. Πολύχρωμες άκρες σαν μισοφέγγαρα, έντονοι συνδυασμοί, παστέλ χρώματα, παιχνιδιάρικο ύφος. Γιατί να κολλήσεις στο κλασικό όταν έχεις τόσες πολλές επιλογές;

2. Γκλίτερ παντού. Θα είναι extra εντυπωσιακό αν το ταιριάξεις και με το μακιγιάζ των ματιών σου. Rainbow νύχια που λάμπουν και γκλίτερ στο full για ένα 3D αποτέλεσμα. Βλέπουμε ότι η τάση επιβάλλει πιο κοντά νύχια γι' αυτή τη σεζόν.

3. Negative space κι αναρχία. Ό,τι πιο ιδιαίτερο, αυτό θέλουμε για φέτος. Αφήνουμε τα κλασικά στην άκρη και βάζουμε τη φαντασία μας να οργιάσει. Χρώματα και γραμμές, γραμμές και χρώματα στο μανικιούρ μας!

4. Rainbow effect, για αλλαγή. Ασορτί με το μακιγιάζ - καλά το φαντάστηκες. Ένα τρελό mix χρωμάτων, που αναμειγνύονται και μπερδεύονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα για κάθε νύχι.

5. Ρίγες αγαπημένες. Οριζόντιες ή κάθετες, λεπτές ή πιο έντονες, στο κέντρο ή στην άκρη, μεταλλικές ή ματ, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αν έψαχνες το μινιμαλισμό που σου υποσχέθηκα στην αρχή, εδώ θα τον βρεις.

6. Nude & απλό manicure. Ειδικά αν έχεις επιλέξει ένα φυσικό/nude μακιγιάζ. Φυσικά, μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική αντίθεση και σ'ένα πιο έντονο μακιγιάζ.

7. Νύχια από χρυσό (κι ασήμι). Λαμπερά statement νύχια για τις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές σου εμφανίσεις! Πέρα από το μακιγιάζ, τα συγκεκριμένα νύχια θα δέσουν τέλεια με αξεσουάρ, κοσμήματα και ρούχα.

8. Πολύχρωμο μοσαϊκό. Έντονα χρώματα που συνδέονται σαν κομμάτια παζλ για ένα εντυπωσιακό manicure που θα δώσει την πρώτη νότα της άνοιξης.

9. Κίτρινο καναρινί. Θα το δεις να παίζει πάρα πολύ στα ρούχα της σεζόν, κι όπως καταλαβαίνεις όλα θα είναι μελετημένα στα ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά μας outfits.

10. Το μπλε της θάλασσας. Κι αυτό το χρώμα θα εμφανιστεί πάρα πολύ στη σεζόν που έρχεται, τόσο στα ρούχα όσο και στα νύχια μας, στις τσάντες, στο μακιγιάζ και στα παπούτσια.

Για περισσότερα trends, δες την photo gallery!

xx

Φωτογραφίες