Σε οικονομικά δύσκολες εποχές, το τακτικό μανικιούρ μοιάζει σαν μια ένοχη απόλαυση - όχι η μόνη, αλλά σίγουρα από τις πιο ένοχες που θα μπορούσα να σκεφτώ. Ειδικά για μερικές μερικές (σαν και μένα) που τα νύχια αποτελούν κάτι σαν σνακ για τις στιγμές με πολύ πολύ άγχος και φόρτιση, ένα μανικιούρ πέρα από πολυτέλεια είναι βασικά ... πεταμένα χρήματα. Ακολουθούν 6 λόγοι που θα σε πείσουν να κάνεις μια μικρή αποχή από το συχνό manicure:

1. Θα δυναμώσουν τα νύχια σου. Κοντεύουν να γίνουν σαν ριζόχαρτο πια. Όλο βερνίκια, ασετόν και χημικά είσαι, που κάνουν τα νύχια σου ξηρά όσο ποτέ.

2. Θα δείχνουν πολύ πιο λαμπερά. Μετά από το πρώτο μου ημιμόνιμο μανικιούρ, τρόμαξα να αναγνωρίσω τα νυχάκια μου. Έγιναν θαμπά και άρχισαν να δείχνουν ταλαιπωρημένα. Σε περίπτωση που έχουν κιτρινίσει τα νύχια σου, διάβασε εδώ!

3. Και πολύ πιο απαλά. Ξέρεις πόσο κακό κάνει στο νύχι σου το βερνίκι; Ειδικότερα, όταν η μία στρώση έρχεται καπάκι μετά την προηγούμενη και το νύχι σου δεν ηρεμεί λεπτό. Τα έχεις αφήσει ποτέ άβαφα άραγε; 

4. Γλιτώνεις τον κίνδυνο μολύνσεων. Πολλές φορές έχω ακούσει από φίλες μου να παραπονιούνται ότι η κοπέλα που τους έφτιαξε τα νύχια τράβηξε ένα πετσάκι παραπάνω ή τους έκανε πληγή ή μάτωσε το νύχι. Ξέρεις πόσες πιθανές μολύνσεις κρύβουν όλα αυτά;

5. Θα αγαπήσεις τα νύχια σου χωρίς να είναι βαμμένα. Είναι δυνατόν να μην μπορείς να τα βλέπεις αν δεν είναι κόκκινα ή μπλε; Να βάζεις ενυδατική κρέμα και λάδι στα χέρια σου - μην το παραμελείς!

6. Θα γλιτώσεις τόσα χρήματα. Τα οποία μπορείς να τα κάνεις ταξίδι με το αγόρι σου ή ένα ωραιότατο πουλόβερ ή μια εκδρομή με τις φίλες σου.