Δε θα σε κρίνουμε για όλα αυτά που κάνεις όταν είσαι καιρό single και θες (απελπισμένα) να βρεις αυτόν τον ένα και μοναδικό. Παραδέξου όμως ότι άθελα σου (ή και επίτηδες) κάνεις μερικά από αυτά τα 12 αθώα πραγματάκια που ακολουθούν:

1. Νομίζεις ότι βλέπεις ερωτικά κάθε αρσενικό που θα βρεθεί δίπλα σου. Το παιδί στο ταμείο του σουπερμάρκετ, τον τύπο που σερβίρει καφέ, τον κολλητό του αδερφού σου.

2. Τον φαντάζεσαι δίπλα σου, να είναι το αγόρι σου, να μένετε μαζί για χρόνια, να κάνετε παιδιά, να γυρνάτε παρέα όλο τον κόσμο. Ξύπνα!

3. Ακόμη και ο τύπος που ποτέ δε σου άρεσε (μα ποτέ) έχει αρχίσει και σου φαίνεται γλυκούλης. Τόσα χρόνια σε κυνηγούσε, τώρα που τον θυμήθηκες έχει κοπέλα και αυτός.

4. Φαντάζεσαι το μέλλον σου με όλα τα αγόρια που έχεις απορρίψει στο παρελθόν - από το νηπιαγωγείο μέχρι και σήμερα.

5. Τους stalkάρεις έναν έναν για να δεις αν παίζει τίποτα άλλο στη ζωή τους αυτή τη στιγμή - αν όχι, άσε με να μαντέψω, σκέφτεσαι να κάνεις το comeback σου.

6. Γίνεσαι επικριτική με τα πάντα (κυρίως όταν πρόκειται γι' άλλα ζευγάρια) και δεν μπορείς να φιλτράρεις αυτά που λες.

7. Ακούς από παντού να σε λένε δύσκολη και επιλεκτική (Ποιά; Εσένα που στην ανάγκη θα έβγαινες με τον πρώτο σου έρωτα).

8. Κατεβάζεις ό,τι εφαρμογή ξέρεις και δεν ξέρεις και μπαίνεις σε όποιο site βρεις μπροστά σου με την ελπίδα να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου. Είσαι σίγουρη ότι πιάνει αυτό;

9. Παθαίνεις μίνι κατάθλιψη κατά καιρούς γιατί - είσαι λιγάαακι υπερβολική - και νομίζεις ότι δε σε θέλει κανείς, ότι θα μείνεις στο ράφι και πιστεύεις κάθε κοτσάνα που λέει η θεία σου.

10. Προβάρεις ήδη απαντήσεις σε περίπτωση που σε ρωτήσει κάποιος γιατί είσαι τόσο καιρό μόνη σου. Λες και κάνεις κανένα έγκλημα ας πούμε!

11. Προσπαθείς να σε πείσεις ότι δε χρειάζεσαι κανέναν άντρα για να σε κάνει χαρούμενη. Το επόμενο λεπτό αρπάζεις ένα κουτί σοκολατάκια, βάζεις μια αισθηματική ταινία και κλαις με μαύρο δάκρυ.

12. Σταματάς να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου μόνο όταν βρεθεί ένα κοπλιμέντο για να σε πείσει ότι έχεις κατακτήσεις. Για σύνελθε λίγο!