Το Rock Shop διαθέτει μια μοναδική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, τους θρύλους της ροκ, και όχι μόνο, σκηνής, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Cafe είδη, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας! Αναζήτησε τα κλασικά και εμβληματικά Τ-shirts, αλλά και συλλεκτικά κομμάτια που πωλούνται και μέρος των εσόδων διατίθενται σε καλούς σκοπούς, και δώσε ένα Glam Rock look στην εμφάνισή σου!

Στο Hard Rock Shop θα βρειις ακόμα μοναδικά φούτερ για πιο σπορ εμφανίσεις, καπέλα, αξεσουάρ -μη χάσεις τα απίστευτα συλλεκτικά pins- τσάντες, ακόμα και θρυλικά ποτήρια για homemade drinks που θα ροκάρουν!

Οι φανατικοί του Hard Rock θα μυήσουν και τους φίλους τους και τις οικογένειες τους, καθώς στο Rock Shop υπάρχει μεγάλη ποικιλία ρούχων, αντικειμένων και δώρων για τη γυναίκα, τον άντρα και μια πρωτότυπη κολεξιόν μόνο για παιδιά!

Όλα τα είδη είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλης της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock.  Το Rock Shop αναμένεται να διατηρεί το ενδιαφέρον αμείωτο στο πέρασμα του χρόνου, καθώς η συλλογή διαρκώς εμπλουτίζεται με περισσότερα και νέα είδη.

#‎ThisIsHardRock

Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι,

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: 10.00 π.μ-10.00 μ.μ

Φωτογραφίες