Ολο τον Ιανουάριο στα Starbucks…Free Latte Add Ons!  Το Latte, ακριβώς όπως σου αρέσει! Όλο το μήνα, σε όλα τα Starbucks στην Ελλάδα, οι φίλοι του καφέ μπορούν να προσθέσουν στο αγαπημένο Latte ρόφημά τους…extra γεύση και απόλαυση. Έλα στο Starbucks της περιοχής σου και απόλαυσε το Latte σου, όπως ακριβώς σου αρέσει. Πρόσθεσε σιρόπι βανίλια, αμύγδαλο ή  φουντούκι και καραμέλα με ή χωρίς ζάχαρη – για απόλαυση χωρίς ενοχές -. Ενίσχύσε τη γεύση του καφέ με extra δόση espresso ή δώσε του μια καραμελένια νότα με τον Colombia Nariñoespresso μοναδικής προέλευσης που αποτελεί δεύτερη επιλογή espresso αυτόν τον χειμώνα. Από αυτόν τον Ιανουάριο μπορείς επίσης να απολαύσεις το Latte σου και με γάλα καρύδας, τη νέα επιλογή γάλακτος πέρα από το πλήρες, άπαχο και το γάλα σόγιας Το γάλα καρύδας ισορροπεί την πλούσια γεύση του espresso με μία πιο ελαφριά και απαλή γεύση γάλακτος η οποία ολοκληρώνει τέλεια το Latte.

 

Ό,τι extra προσθέσεις στο Latte σου όλο τον Ιανουάριο, είναι κερασμένο από τα Starbucks. (η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2016).

 

Η έναρξη της νέας χρονιάς αποτελεί την ιδανική περίοδο για να ανακαλύψεις τις προσωπικές σου γευστικές προτιμήσεις στα Starbucks στο αγαπημένο σου ρόφημα Latte και όχι μόνο! Γνώριζες ότι υπάρχουν περισσότεροι από 87.000 γευστικοί συνδυασμοί για να απολαύσεις τον καφέ σου ακριβώς όπως θέλεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τους barista σχετικά με τις διαφορετικές επιλογές που υπάρχουν, για να ανακαλύψεις νέες γεύσεις καφέ που ταιριάζουν απόλυτα στη διάθεση και τη γεύση του! Από το γάλα, το σιρόπι,  την ένταση του καφέ με επιπλέον δόση espresso ή decaf, μέχρι τη θερμοκρασία  και φυσικά το μέγεθός του. Σκέψου το, ζήτησέ το και απόλαυσε τον καφέ σου όπως ακριβώς επιθυμείς όπου και αν είσαι, είτε στο μοναδικά ζεστό και χαλαρό περιβάλλον του αγαπημένου σου καταστήματος Starbucks, είτε μαζί σου όπου εσύ επιθυμείς για να ζεσταίνει την κάθε σου στιγμή.

 

 

Mάθε περισσότερα :

http://www.facebook.com/StarbucksGreece

https://www.instagram.com/starbucksgr/