Λαμπεροί και επώνυμοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τα νέα παιχνίδια που εξασφάλισε το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας, για την περίοδο των Χριστουγέννων, το King, το Smash, το Baseball που υπόσχονται τρομερές στιγμές υψηλής αδρεναλίνης καθώς και να ζήσουν μια τρομερή εμπειρία στο πλήρως ανανεωμένο House of Fear BODIES!

Ο Γενικός Διευθυντής του Allou! Fun Park, κ. Γιάννης Βαμβούκης, ο Διευθυντής Λειτουργίας, κ. Δημήτρης Τσάμης και η Marketing Manager του πάρκου, κα Αθηνά Τσίγκρου υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους ξενάγησαν στα νέα παιχνίδια και φυσικά στο μοναδικό σπίτι του τρόμου:  ο Δήμαρχος  Νίκαιας - Ρέντη ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, η Εύη Αδάμ με την κόρη της, η Νόνη Δούνια με τα παιδιά της, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Έλσα Τόλη με το σύζυγο της Αποστόλη Κουτούλια, η Ντέση Κουβελογιάννη με το σύζυγο και τα παιδιά της, ο Αντώνης και η Βάσω Νικοπολίδη με τα παιδιά τους, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο  Κώστας Σόμμερ, η Τόνια Φουσέκη, η Μάγδα Τσέγκου, η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη με τον Γιώργο Παπακώστα,  η Αννίτα Ναθαναήλ με τις κόρες της, η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της,  ο Χρήστος Νέζος,  ο Τρύφωνας Τζέλης και η Χριστίνα Δούμα (ΖΑΓΟΡΙ - Χήτος ΑΒΕΕ) κα.

Η ξενάγηση στα νέα παιχνίδια ξεκίνησε με το Baseball, όπου οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τρεις ταυτόχρονες κινήσεις, ξεχνώντας κυριολεκτικά που βρίσκονται: το περιστρεφόμενο κάθισμα, την κυκλική κίνηση και το «ανεβοκατέβασμα»! Η αδρεναλίνη ανέβηκε με το Smash που κινείται σαν δείκτης ρολογιού αριστερόστροφα και δεξιόστροφα με αποτέλεσμα οι παίκτες να χάνουν…. την ώρα και το King  που κλέβει από την αρχή τις εντυπώσεις με τον εντυπωσιακό led φωτισμό του για να σε κάνει στη συνέχεια να δεις τα πάνω κάτω μέχρι τα 35 μέτρα ύψος και με επιτάχυνση που αγγίζει τα 4G!

Η εμπειρία του Allou! Fun Park ολοκληρώθηκε με το ανανεωμένο σπίτι του τρόμου! 4 χρόνια μετά την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και αποκλειστικά στο Allou! Fun Park, το House of Fear αλλάζει ριζικά εξωτερικά και εσωτερικά και παρουσιάζει ένα νέο concept, πιο τρομακτικό από ποτέ: House of Fear BODIES. Το νέο σπίτι του τρόμου μοιάζει εξωτερικά με ένα κανονικό σπίτι μιας οποιασδήποτε οικογένειας, ένα σπίτι που κάποτε ζούσαν άνθρωποι και υπήρχαν φωνές, γέλια, τραγούδια και όνειρα. Όλα αυτά πια έχουν μείνει φυλακισμένα εκεί μέσα σαν απόηχος του τρόμου και της φρίκης που συνάντησαν τα θύματα του πιο φρικιαστικού serial killer όλων των εποχών. Αιματοβαμμένα σκηνικά και αληθινοί ηθοποιοί συνθέτουν την πιο τρομακτική σκηνή εγκλήματος που έχετε φανταστεί!

Τέλος, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο 4D Gate τη νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία Sleigh Ride και λιχουδιές του Allou! Fun Park, ενώ με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών παρέλαβαν τον έπαινο ατρόμητης συμμετοχής. Ενθουσιασμένοι από την διασκεδαστική και περιπετειώδη εμπειρία των παιχνιδιών του πάρκου, που ενίσχυσε τη χαρά του εορταστικού κλίματος, οι καλεσμένοι

 

Φωτογραφίες