Και που λες, για το πιο τέλειο sleek hair look, σου έχω τρεις επιλογές - δύο απ' αυτές προέρχονται από τις αγαπημένες μου Pretty Little Liars και τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards. 

To sleek hair χτένισμα μπορεί να γίνει ένα τέλειο statement στοιχείο για την εμφάνιση σου, είτε σε πιο επίσημη είτε σε πιο απλή περίσταση. Πιασμένο ή ελεύθερο, σε κότσο/ κοτσίδα ή ολόισιο, ένα σούπερ λαμπερό μαλλί είναι ό,τι χρειάζεται η εμφάνιση σου για να ξεχωρίσει.

Σου προτείνω τα παρακάτω 3 looks και διαλέγεις αυτό που σου αρέσει και ταιριάζει στα μαλλιά σου:

1. Origami Topknot. Ο κότσος της Julianne Hough βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Τυλίγει τον κότσο με το μαλλί της κι αφήνει τις άκρες να πετάνε ατίθασα και ακανόνιστα, αφού όμως πρώτα έχει ισιώσει τέλεια κάθε τούφα. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα θέλεις αρκετό προϊόν styling από τη ρίζα ως τις άκρες.

2. Χωρίστρα στη μέση και μαλλιά κάτω. H πανέμορφη Shay Mitchell συνδύασε τέλεια το λαιμό του φορέματος της με το sleek hair look. Αυτό που της δίνει bonus στην εμφάνιση της είναι το γεγονός ότι βάζει τα μαλλιά της πίσω από το αυτί, ολοκληρώνοντας τέλεια ένα μυστηριώδες και ταυτόχρονα θηλυκό στιλ - βοηθάνε λίγο και οι βλεφαρίδες, okay.

3. Χωρίστρα στη μέση και κοτσίδα. Η Ashley Benson ακολούθησε τη συνταγή της Shay αλλά είπε να πρωτοτυπήσει και να πιάσει τα μαλλιά της κοτσίδα - φυσική και μακριά. Sorry Ashley, αλλά το ακριβώς προηγούμενο look νομίζω είναι το καλύτερο με διαφορά. Εσύ, τι λες;

xx