Μια φορά κι έναν καιρό, ένα μικρό σκίσιμο στο γόνατο, έδειχνε πόσο ατίθαση ήταν μια κοπέλα. Ένα punk στιλ μέσα στον κόσμο της μόδας, πάντα θα ξεχώριζε αλλά και θα επηρέαζε το ντύσιμο της εποχής. Νόμιζες ότι έσκισε το τζιν της επειδή σκαρφάλωσε σ' ένα δέντρο ή στην προσπάθεια της να πάρει μέρος σε κάποια μυστική (μυστικότατη) αποστολή.

Που να ήξερες ότι θα έπαιρνε το ωραιότατο μαχαίρι της κουζίνας και θα έσκιζε το τζιν έτσι εύκολα κι αβίαστα, χωρίς την αδρεναλίνη στα ύψη, χωρίς το ίχνος ρίσκου. Κάπου εκεί, ήρθε η Diesel να φτιάξει τα ήδη σκισμένα τζιν, έτσι ρε παιδί μου, για να μας βγάλει από τον περιττό κόπο.

Από τότε, άπειρα trends εμφανίστηκαν και συνδυάστηκαν με το πιο ξεχωριστό κομμάτι της ντουλάπας μας, το τζιν. Μας συνόδευσε στο πρώτο ραντεβού, στην πρώτη επιτυχία της εφηβείας μας, έπειτα το βάλαμε σε γιορτές, σε σημαντικές στιγμές, ακόμη και στη δουλειά εκείνη την Παρασκευή που τίποτα άλλο δεν έμοιαζε τόσο ιδανικό. Το τζιν και ειδικά το σκισμένο τζιν καλά κρατεί στα trends του σήμερα. 

Γι' αυτό ένα σκισμένο τζιν ή ένα τζιν που προορίζεται για σκίσιμο, δεν πάει ποτέ χαμένο. Ίσα ίσα που σε μια εποχή που καλείσαι να ψωνίζεις πιο σοφά από ποτέ, συνεχίζει να αποτελεί μια καλή επένδυση και μια έξυπνη αγορά.

xx