Και να που ήρθε η ώρα να ανανεωθούν οι αγαπημένες μας σειρές! Μπορεί να μάθαμε την Α, αλλά ανυπομονούμε για το νέο επεισόδιο από τις άτιμες Pretty Little Liars αλλά και το New Girl μας άφησε στην αναμονή για πολύ πολύ καιρό. Ακολουθούν οι 6 σειρές που αξίζει να δεις αυτή τη χρονιά:

1. Cooper Barret's Guide To Surviving Life. Κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιανουαρίου και πρόκειται για έναν νέο που μόλις αποφοίτησε από τη σχολή του και προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη - μπορώ άνετα να ταυτιστώ μαζί του. Φυσικά μια τέτοια αποστολή για έναν τελειόφοιτο, μόνο εύκολη υπόθεση δεν την λες.

2. Downton Abbey. Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν κάνει κι αυτή πρεμιέρα στις 3 Ιανουαρίου. Η σειρά χαρακτηρίζεται από δράμα, την αριστοκρατία σε όλο της το μεγαλείο, τις οικογενειακές σχέσεις, τους πολύ καλούς ηθοποιούς και τα αρκετά βραβεία που κέρδισε καθεμιά από τις προηγούμενες σεζόν. Ήρθε η ώρα για το φινάλε όμως!

3. New Girl. Επιστρέφει στις 7 Ιανουαρίου ... και πολύ άργησε! Η Σίσι και ο Σμιντ είναι αρραβωνιασμένοι και η Megan Fox κάνει το πέρασμα της όσο η Zooey Deschanel βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης. Οι βασικοί ηθοποιοί είναι ένας κι ένας και κάθε επεισόδιο έχει άφθονο γέλιο, μα γίνεται να μη σου αρέσει;

4. It's Always Sunny In Philadelphia. Η 11η σεζόν επιστρέφει στις 6 Ιανουαρίου για 10 επεισόδια. Εδώ κι αν υπάρχει άφθονο γέλιο και βασικά κάθε επεισόδιο είναι σκέτος θησαυρός!

5. Man Seeking Woman. Ο Josh από τις 6 Ιανουαρίου και μετά θα βρίσκεται στις οθόνες μας γι΄αυτή τη δεύτερη σεζόν. Φρεσκοχωρισμένος, προσπαθεί να ανακαλύψει τον κόσμο των ραντεβού και του φλερτ, αλλά είναι αρκετά δύσκολο να μην πέσει σε χιλιάδες καταστροφικά γεγονότα. Η συνέχεια σύντομα!

6. Pretty Little Liars. Οι μικρές ψεύτρες έρχονται ξανά στις οθόνες μας από τις 12 Ιανουαρίου, μετά από τόσους μήνες που μας άφησαν να επεξεργαζόμαστε το τελευταίο και αποκαλυπτικό τους επεισόδιο. Τί θα δούμε από δω και πέρα; Τη ζωή των κοριτσιών σε 5 χρόνια από εκεί που τις αφήσαμε, κάνοντας ένα τεράστιο άλμα στο μέλλον.

Enjoy!

xx