«Αγάπη μου, βλέπω πως το μουστάκι σου αρχίζει να μεγαλώνει επικίνδυνα». Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, για να σου κοπούν τα πόδια, να χαθεί η γη κάτω από τα πόδια σου και να καταρρεύσεις σαν την Ευγενία Μανωλίδου. Εντάξει, ο αγαπημένος σου θα μπορούσε να στο πει λίγο πιο.. κομψά, αλλά τι να κάνει κι αυτός, με τον Κολοκοτρώνη δίπλα του.

Ακολούθησε τις συμβουλές του Yolo και μετά, δεν θα μιλάς πια για τρίχες:

1. Μην πανικοβάλλεσαι. Είναι ένα πρόβλημα που έχουν πολλές γυναίκες απόλυτα αντιμετωπίσιμο. Επίσης, αν δεν είναι πολύ έντονο, λίγοι είναι εκείνοι που θα το παρατηρήσουν.

2. Ξυραφάκι NO! Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος γιατί μετά οι τρίχες βγαίνουν πιο δυνατές. Άσε που όταν πάει να σε φιλήσει κανείς, μετά πρέπει να βάλει  ενυδατική από το τσίμπημα.

3.Τσιμπιδάκι αλέρτ. Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο οικονομικός κι ο πιο εύκολος, αν πρόκειται για κάποιες διασκορπισμένες τρίχες στο πρόσωπό σου.  Αν έχεις πολλές και μικρές, τότε ξέχνα το, γιατί και τον χρόνο σου θα χάσεις, κι είναι εξαιρετικά επώδυνο.

4. Με την υποστήριξη των κατάλληλων προϊόντων αποτρίχωσης. Δεν είσαι έτοιμη για ραντεβού με έναν επαγγελματία; Μην αγχώνεσαι, υπάρχουν δεκάδες προϊόντα στην αγορά που θα σε ικανοποιήσουν. Πάρε τη γνώμη μιας αισθητικού και διάβασε καλά τις οδηγίες χρήσης. Επίσης, επειδή όπως και να το κάνουμε δεν είναι μασάζ με αιθέρια έλαια, αλλά αποτρίχωση, μην το κάνεις Σάββατο βράδυ πριν πας για ποτό, γιατί είναι πολύ πιθανόν να ερεθιστείς και να ‘σαι με ένα κόκκινο πρόσωπο όλη τη βραδιά σαν τον Santa Claus.

5. Σκέψου το κερί. Πονάει, το ξέρουμε όλες. Αλλά είναι πιο επαγγελματικό, πιο αποτελεσματικό κι ο πόνος διαρκεί λίγο.

6. Γιατί όχι την κλωστή; Τα αποτελέσματα διαρκούν βδομάδες, δεν προκαλούνται τόσοι ερεθισμοί όσο το κερί, αλλά είναι πιο ακριβή λύση και σίγουρα, πρέπει να στο κάνει μόνο επαγγελματίας.

7. Ή την κρέμα αποτρίχωσης; Αν θες λύση ανώδυνη που απαιτεί λίγη προσπάθεια, προμηθεύσου από τον γιατρό σου μια επαγγελματική κρέμα που εμποδίζει την τριχοφυΐα να αναπτυχθεί. Βέβαια με το που την σταματήσεις, όλα θα ξαναγίνουν… μαλλιαρά όπως πριν.

8.Λέιζερ. Το ξέρουμε όλες. Μόνιμα αποτελέσματα, αλλά η πιο ακριβή εκδοχή. Αξίζουν τόσα χρήματα για λίγες τρίχες στο πρόσωπο; Εσύ ξέρεις.

9.Δες γιατρό αν ευθύνονται οι ορμόνες. Αν εκτιμάς ότι το πρόβλημα είναι έντονο και επιμένει, καλό θα ‘ταν να επισκεφτείς το γιατρό σου. Η έντονη τριχοφυΐα μπορεί να κρύβει άλλα προβλήματα, όπως το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κ.ά.