Ο κανόνας λέει πως όσο πιο νέοι είμαστε, τόσο περισσότερο μας εξιτάρει και μας αρέσει μια μεγάλη παρέα που αποτελείται ακόμη κι από ...διψήφιο αριθμό ανθρώπων. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, το σκηνικό τα Σαββατόβραδα όπου ένα τεράστιο ποσοστό των φοιτητοπαρέων έξω, μοιάζουν το λιγότερο με σχολική εκδρομή. Οκ, σίγουρα θα πετύχεις κόσμο που έχει βγει με έναν - δύο φίλους του, δε θα δυσκολευτείς να εντοπίσεις κι εκείνους όμως, που κλείνουν μαγαζί ολόκληρο για πάρτη τους.

Με αυτήν τη δεύτερη κατηγορία, σκέφτηκα να καταπιαστώ σήμερα, έχοντας υπάρξει κι εγώ μέλος μιας τέτοιας παρέας ανά καιρούς. Θεωρώ λοιπόν, πως θα ταυτιστείτε με τα παρακάτω. Γιατί η μεγάλη παρέα, σημαίνει:

1. Δεν περνά 5λεπτο μέσα στην ημέρα χωρίς ειδοποίηση για νέο μήνυμα στο group chat.

2. Κι αν σκεφτείς να απενεργοποιήσεις τα notifications, αυτόματα θα μείνεις εκτός κλίματος της παρέας, αφού δε θα ξέρεις τους νέους τσακωμούς, ποιος την έπεσε σε ποιον και πως ο/η κολλητός/ή #9 έκανε σεξ μετά από 7 ολόκληρους μήνες!

3. Είναι πιο πιθανό να εντοπιστεί νερό στον Άρη παρά να καταφέρεις να δεις ολόκληρη την παρέα σου ικανοποιημένη. Ταυτόχρ ...ωπ! Μόλις με ενημέρωσαν πως βρέθηκε νερό στον Κόκκινο Πλανήτη.

4. Οι ζήλιες για την περισσότερη σημασία που δίνει ο/η ένας/μία κολλητός/ή σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος της παρέας έχουν εξελιχθεί σε ...ρουτίνα!

H συνέχεια του άρθρου εδώ!

Πηγή: neopolis.gr