Πολλές προσφορές, πολλά γυμναστήρια και πολύ άγχος για το τίποτα! Δεν ξέρεις σε ποιο γυμναστήριο να γραφτείς; Τότε, δες την παρακάτω λίστα που συγκεντρώσαμε με τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων και βγάλε συμπέρασμα!

Δες εδώ τις 5 πιο νέες τάσεις γυμναστικής αυτή τη σεζόν! (Ξέχασε το αερόμπικ, ας πούμε...)

Planet


Τα γυμναστήρια Planet βρίσκονται σε όλη την Αττική (Βριλήσσια, Γαλάτσι, Άλιμος, Καλλιθέα, Κάτω Πατήσια,Παγκράτι, Παλαιό Φάληρο κτλ) και ίσως είναι τα πιο οικονομικά γυμναστήρια στη χώρα. Διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα, ωραίους χώρους γυμναστικής και πολλά προγράμματα –ατομικά και ομαδικά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δες εδώ 6 λόγους για να γραφτείς το χειμώνα στο γυμναστήριο.

Yava

Τα γυμναστήρια Yava έχουν 27 χώρους σε όλη την Ελλάδα σε Νέο Ψυχικό, Πειραιάς, Αγία Παρασκευή, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Μαρούσι, Λυκόβρυση, Βόλο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, κ.α. Διαθέτει περισσότερα από 100 ομαδικά προγράμματα. Μπορείς να κλείσεις την ημερήσια δοκιμή σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να ενημερωθείς αναλυτικά για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα στο: http://yava.gr/trials.

Ποιες είναι οι 5 χειρότερες τροφές για μετά το γυμναστήριο;

Mega Gym

Tα MEGA GYM είναι γυμναστήρια που αν γραφτείς θα σου αρέσει να πηγαίνεις όλο τον χρόνο. Με προσωπική παρακολούθηση από τους καλύτερους επαγγελματίες γυμναστές, μπορείς να κλείσεις μια δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση. Υγεία, ευεξία, ομορφιά, επικοινωνία, εκτόνωση, διασκέδαση, στους χώρους ποιοτικής άθλησης αλλά παράλληλα χώρους εκτόνωσης και διασκέδασης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
Golden Gym


Τα γυμναστήρια Golden Gym βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, στη Νέα Ιωνία, στο Γαλάτσι και την Κυψέλη. Προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες, σε πολύ όμορφους χώρους γυμναστικής. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα – Παρασκευή: 07.00-24.00, Σάββατο:09.00 - 21.00, Κυριακή: 11.00 - 17.00.

Body Care Ladies


Σε έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά το Body Care Ladies είναι σταθερή αξία εδώ και 25 χρόνια. Είναι ένας χώρος μόνο για γυναίκες όπου μπορούν να γυμναστούν με ασφάλεια καί άνεση. Η πληθώρα των ομαδικών προγραμμάτων: Bodycare Mix, Legs & Abs, Cardio Aerobics, Weight Loss, Tae Bo, Body Step, Pilates, Pilates Rings & Balls, Yoga Body Balance,Zumba dance σε συνδιασμό με προπόνηση δόνησης (Vibration Training) ή με όργανα Pilates Reformer & Cadillac και τα όργανα της Techogym μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της εμφάνισής σου και να σου χαρίσουν υγεία, ευεξία και ομορφιά! 

Θέλεις ωραίες γυμνασμένες γάμπες; Κάνε αυτές τις 4 ασκήσεις!

Curves


Πέρα από το ολοκληρωμένο 30λεπτο πρόγραμμα εκγύμνασης, τα Curves διαθέτουν και το πρόγραμμα Διατροφής Curves Complete. Το πρόγραμμα διατίθεται διαδικτυακά αποκλειστικά στα μέλη μας και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση στην απώλεια βάρους, καθώς περιλαμβάνει άσκηση, εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και εβδομαδιαίες προσωπικές συναντήσεις για να παραμείνετε προσηλωμένες στο στόχο σας. Τα Curves είναι σε όλη την Ελλάδα!

Gymnasium


Τα γυμναστήρια Gymnasium βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στις περιοχές Τσιμισκή, Μπότσαρη, Ευόσμου και Νεάπολης. Το Gymnasium έχει πάντα ένα πακέτο που σας ταιριάζει. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές και κερδίστε διπλά! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Τι λέει για σένα ο τρόπος που γυμνάζεσαι;